Μεγαλόπολη χωρίς ομάδα αλλά οι Μεγαλοπολίτες παίζουν μπάλα παντού

Μεγαλόπολη χωρίς ομάδα αλλά οι Μεγαλοπολίτες παίζουν μπάλα παντού

Σεπτέμβριος 20, 2023 - 11:26
2 σχόλια

Η Δόξα στα μέσα του εφετινού καλοκαιριού πήρε την απόφαση όχι απλά να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας έχοντας πάρει τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας και την άνοδο αλλά να μην κατέβει βάζοντας «λουκέτο» στο ποδοσφαιρικό της τμήμα.

Για το θέμα αυτό γράψαμε και αναφερθήκαμε εκφράζοντας την άποψη μας (πατήστε ΕΔΩ) ωστόσο όπως φάνηκε η Μεγαλόπολης ποδοσφαιρικά δεν ακούει και με μεγάλη απορία παρατηρεί κάποιος το πόσα Μεγαλοπολιτάκια παίζουν σε ομάδα της Τρίπολης και πλέον της Μεσσηνίας.

Οκτώ τον αριθμό Μεγαλοπολίτες είναι στο ρόστερ του Παναρκαδικού (Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Νίκος και Γιώργος Αλεξανδρής, Χρήστος Νάνος, Φώτης Κουτσούνης, Δημήτρης Γιαννακούρας, Θανάσης Μιχόπουλος.

Την ίδια στιγμή την φανέλα της Τεγέας φοράει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος (Κούα) ενώ τρεις ακόμα Μεγαλοπολίτες οι Πάνος Αντώνακας, Σταύρος Δημητρέλης και Αποστόλης Παναγιωτόπουλος βρήκαν την νέα τους ποδοσφαιρική στέγη στην Μεσσηνία και δη στον Εθνικό Μελιγαλά.

Επιπλέον, θα πρέπει να προσθέσουμε στο σημείο αυτό και ακόμα δύο παιδιά από την Μεγαλόπολη που είναι πλέον μέλη του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΚ Τρίπολης και πρόκειται για τους Χρήστο Τσουμπλέκα και Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Δεκατέσσερα παιδιά από την Μεγαλόπολη εκ των οποίων μια ενδεκάδα παιδιών είναι και θα παίξει σε τρεις ομάδες της Α’ Αρκαδίας (Παναρκαδικό, Τεγέα, ΑΕΚ Τρίπολης) και τρεις που θα είναι συμπαίχτες στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Φανταστείτε λοιπόν μια ομάδα με όλα αυτά τα παιδιά μαζί (θα μπορούσε γιατί όχι), μια ομάδα μόνο με Μεγαλοπολίτες ως ένα ας πούμε φανταστικό σενάριο, η οποία ομάδα στο τοπικό μας πρωτάθλημα όχι απλά θα ήταν καλή αλλά ξεκάθαρα θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο η πραγματικότητα μοιάζει και είναι… Πικρή.

Αυτό δεν ήταν και τόσο μακριά καθώς μια τριετία πριν κάποια εξ’ αυτών των παιδιών μαζί με κάποια ακόμα ήταν συμπαίχτες στην Δόξα κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού μέχρι το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν και μάλιστα χωρίς ίχνος άγχους και πίεσης.

Σε αυτή την λίστα παιχτών της Μεγαλόπολης που παίζουν ποδόσφαιρο εκτός πόλης πιθανόν να είναι και άλλα παιδιά και ζητάμε συγγνώμη αν δεν έχουμε (διότι δεν γνωρίζουμε) αναφερθεί καθώς αυτό που θέλουμε να τονίσουμε στο άρθρο μας είναι την ενδεικτική εικόνα.

Κλείνοντας, θα επισημάνουμε πώς είναι σίγουρο ότι η Μεγαλόπολη μπορεί να μην έχει ομάδα, έχει όμως ποδοσφαιρικό ταλέντο πλούσιο σε περγαμηνές με παίχτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αφού έφτιαξαν την ομάδα του χωριού μας τώρα πήγαν να φτιάξουν και της άλλες..ντροπή!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.