Ματσάρα στο Εφηβικό με τον Αρκαδικό να κερδίζει τον Πάνα στο φινάλε

Ματσάρα στο Εφηβικό με τον Αρκαδικό να κερδίζει τον Πάνα στο φινάλε

Οκτώβριος 03, 2022 - 09:58
0 σχόλια

Στο ντέρμπι της πόλης για το Εφηβικό της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Αρκαδικός ήγταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι επικρατώντας με σκορ 54-51 του Πάνα Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου.

Το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι, χέρι ενώ δεν έλειψαν οι πολλές εναλλαγές στο σκορ δίνοντας μια άγρια ομορφιά και μια γεύση «θρίλερ» με αφορμή πάντα την εξέλιξη του αγώνα αυτού.

Τελικά η «μπίλια» στον αγώνα που πήγαινε πόντο, πόντο έκατσε στα κυανόλευκα με τον Αρκαδικό να φτάνει στην νίκη με σκορ 54-51 με μεγάλο πρωταγωνιστή στον φινάλε τον Παπαδημήτριου με τα κρίσιμα τρίποντα που ευστόχησε.

Δεκάλεπτα: 20-17, 24-21, 39-42, 54-51.

Αρκαδικός: Παπαδημητρίου 14 (4), Τρυφωνόπουλος 28 (1), Παναγόπουλος, Λαγογιάννης, Κωτσόπουλος 3, Χωματάς 4, Τσαμακλής 3 (1), Γλύμης, Γκαργκάσουλας, Ναστόπουλος 2.

Πάνας Τρίπολης: Σαραντόπουλος, Τσάγκος, Τσιαμούλος 6, Σούπος 12, Κωστόπουλος 3, Βερβαινιώτης 4, Δαύρος 14, Παπαπέτρου 6, Μαργιώλας 6.

 

Φωτογραφία άρθρου: SEFA Arcadikos BC / Official Page, Facebook

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.