Τρίπολη: Ξυλοδαρμός 46χρονου στην πλατεία Άρεως

Τρίπολη: Ξυλοδαρμός 46χρονου στην πλατεία Άρεως

Οκτώβριος 03, 2022 - 10:05
52 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη μας. Ένας άνδρας, 46 ετών, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πέντε - έξι άτομα την ώρα που εργαζόταν.

Το επεισόδιο συνέβη στις 29 Σεπτεμβρίου. Ο άνδρας δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην πλατεία Άρεως την ώρα που εκείνο ήταν κλειστό.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ο 46χρονος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για σωματική βλάβη αλλά και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων.

Οι δράστες είναι ενήλικοι.

Ειδήσεις: 

52 Σχόλια

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΣΤΟ ΤΣΙΛΙ ΜΠΟΞ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

Ειναι η γνωστη συμμορια που εδω και ενα χρονο τραμπουκιζει τα παιδια μας και τωρα το πηγε σε αλλο επιπεδο. Οι πολιτες παιρνουν τον νομο στα χερια τους για να προστατευτουν οπως εγινε προ μηνος με αλλον επιχειρηματια εστιασης. Σημερα ακομα περπατουν στην πολη αγριοκοιταζοντας τους παντες, πετουν τα τσιγαρα τους σε νεαρα κοριτσια στον δρομο , οπλοφορουν πολλες φορες και το προβαλλουν στα κοινωνικα δικτυα και ακομα περιμενουμε να τα μαζεψει η αστυνομια!

Να μαζευτουν ολοι οι γονεις που τα παιδια τους χτυπηθηκαν και να καταθεσουν μηνησεις για σωματικες βλαβες,οπλοκατοχη και συσταση συμμοριας. Να τελειωνουμε με τους αλητες.

<<Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο>> Κανετε ολοι οτι εκανε και ο γνωστος γονιος επιχειρηματιας εστιασης πριν ενα μηνα. Ας ειναι και ομαδικο για παραδειγματισμο και αποφυγη ομοιων καταστασεων στο μελλον. Μονο αυτο τρεμουν . Αυτα την πεφτουν ομαδικα και με μαχαιρια γιατι ειναι δειλαι σαν κοτεςι Ας δοκιμασουν και το αντιθετο μηπως καταλαβουν πως ειναι.

Ολοι τα ξερουν και αυτα και την δραση τους. Εχουν και γνωση πολεμικων τεχνων. Ντροπη για τηναστυνομια για τους γονεις τους και για αυτους που τα εκπαιδευουν και τα στελνουν εξω στην πολη για φιγουρα και επιδειξη της σχολης τους.

Ποσα παιδια πρεπει να πανε νοσοκομειο πριν κινηθει η αστυνομια? Μηπως πρεπει να γινει πρωτα το κακο?

Ειναι τα περισσοτερα αλλοδαπα. Τα αφομοιωσαμε στην κοινωνια μας , τα δεχτηκαμε στα σχολεια μας, τα στιρηξαμε με επιδοματα στην νεα τους αρχη στην χωρα μας και αυτα χτυπουν τα παιδια μας και τωρα μεροκαματιαριδες! ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΑ ως απροσαρμοστα γιατι αυτα καλλιεργουν τον ρατσισμο και την βια στην τοπικη κοινωνια μας.

Τους γονεις τους πρεπει να κατηγορησουμε. Εχουν πολλες φορες παει στο τμημα να βγαλουν τα παιδια τους. Εχουν ενημερωθει πολλες φορες για τα βλασταρια τους. Και συνεχιζει το ιδιο εργο! Αυτους πρεπει να απομονωσουμε. Απομονωση απο εργασια απο βοηθηματα απο τη ιδια την κοινωνια και τους ομοεθνεις τους που τους εκθετουν και προαγουν τον ρατσισμο.

Ο ψευτομποξερ πού το παίζει νταης σε ποια σχολή πάει;Αυτά του μαθαίνει ο δάσκαλος του; Θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά,να εκδιωχθεί απ ολες τις σχολές πολεμικών τεχνών της πόλης, και φυσικα ενα δίμηνο στην ψειρου θα του αλλάζε την γνώμη για το ψευτονταηλικη του,οπως και της παρέας του οταν θα έβγαινε και θα τούς διηγηθεί τι ωραία πέρασε στις "διακοπές" του.

EINAI KAI ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΩΜΑΤΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ,ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.

Τόσοι Μπάτσοι σε αυτή την πόλη άλλοι με στολές άλλοι με πολιτικά, δεν είδανε δεν ακούσανε κάτι;Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά από τις εντολές άνωθεν;Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα ΧΘΕΣ δεν νοείται να φοβούνται τα παιδια να βγούνε έξω ειδικά τώρα με φροντιστήρια και λοιπες εκδηλώσεις.

Η Αστυνομία τους χαιδεύει τους αλήτες. Είναι δυνατό κάθε βράδυ να γυρνούν στην πόλη οι βρομιά... και να παρενοχλούν τους πάντες και η Αστυνομία να μην έχει συλλάβει ούτε έναν από δαύτους. Ο κόσμος πάει στην άκρα δεξιά από τέτοιες αθλιότητες που βλέπει να γίνονται καθημερινά ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Δεν είναι δυνατό να ανεχόμαστε την αλητεία και την αηδία ανάμεσά μας.

ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΒΛΗΜΜΑ; ΠΟΡΤΑΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ; ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ , ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ TO ΣΧΟΛΙΟ;

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η αστυνομία κρυφό καμάρι! Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά … ανήλικη ένοπλη συμμορία (μποξέρ;;;;) κυκλοφορεί και ασκεί βια σε παιδιά και ενήλικες για μήνες τώρα και η αστυνομία απλά παρακολουθεί;

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? TI NA ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΡΥΝΟΠΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!

ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΠΤ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΚΡΑΙΟ . ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

Η αστυνόμευση της πόλης βρίσκεται στο μηδέν. Η παραβατικότητα και η ασυδοσία είναι κοινός τόπος. Η ευθύνη βαρύνει όλους μας. Δημότες, γονείς, μέσα ενημέρωσης, φορείς και πολιτεία. Ιδιαίτερη και μεγάλη η ευθύνη της δημοτικής αρχής, σε δύο επίπεδα. Πρώτον, οφείλει εκ μέρους των πολιτών να ασκήσει έντονη διαμαρτυρία και πίεση στην αστυνομική αρχή. Είναι ο δήμαρχος αυτός που πρέπει να ηγηθεί της διαμαρτυρίας. Δεύτερον, είναι προφανές πως τέτοια φαινόμενα θέλουν το κατάλληλο πλαίσιο για να αναπτυχθούν. Όταν βαφτίζεις πολιτισμό τα βρώμικα και τον Πλούταρχο, μαντέψε για ποιον δουλεύεις...

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΠΌΛΗ???? ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΕΣ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!

Μην παραπονείστε για το Δήμαρχο, την δημοτική αρχή τον κ. αξιότιμο αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας τον αξιότιμο κ. αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.λ.π. Όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πλάνο του αστεροειδούς Γαλιλαίος!!!!!! Δεν κάνουν για τίποτα αυτοί ρε!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο για πανηγύρια και γουρνουπόλες!! ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ!

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής , στην Τρίπολη ποτέ δεν αισθάνθηκε κάποιος ανασφάλεια. Πιο πολύ φοβάσαι μην πέσει σε αγέλη , παρά μην σου επιθέτουν ανθρωποειδή. Καμία φορά ίσως τίποτα φίλαθλοι της Ρομα ορμάνε ( κυρίως κάτι γονείς με κάτι ανήλικα που σε ρωτάνε εάν ξέρεις να διαβάζεις σε ενα μνμα στο κινητό τους) αλλά υποφερτά πράγματα.

Όταν χτυπήσουν το παιδί δικαστή η αξιωματικού της αστυνομίας αυτομάτως θα κινητοποιηθούν ,όπως έγινε και αλλου.

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΑΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΕΙ.... ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΜΥΝΗΣ..... ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ .....ΣΙΚΑΓΟ ΓΙΝΑΜΑΙ μόνο που το Σικάγο σήμερα είναι υπόδειγμα και εμείς ΜΠΑΝΑΝΙΑ !!.

όλοι έχουν / έχουμε ευθύνη τα λεει καλά ο φίλος παραπάνω. τα μμε είδατε να γράφου ένα άρθρο κριτική σχετικά με όλα αυτά που κάνει η συμμορία όλο το καλοκαίρι; όχι γιατί αυτόματα τα βάζουν με αστυνομία, δήμο και "καλές" δήθεν οικογένεις. εδώ από χθές σχόλιο που αναφέρεται στην ανικανότητα του αστυτνομιοκού διοικητή χωρίς κανένα υβριστικό σχόλιο δεν έχει ανέβει όπως λογικά θα κοπεί και αυτό. μην απορείτε για τίποτα και τα μμε έχετε τεράστια ευθύνη για την κατρακύλα της πόλης.

Εαν δεν σπασει το αποστημα σημερα τοτε υπεύθυνη θα είναι η αστυνομία, και θα θεριζει σε λιγο καιρό οτι άφησε να σπείρει η αναλγησία της.Δεν μπορει μια πολη με 2 δρομους και 2 πλατειες να γονει αβατο 5 ποτσιρικαδων,θα εξοργιστει ο κοσμος και θα ματωσουν τα πεζοδρομια.Καντε κατι πριν ειναι αργα,Ελας, Δημος,Περιφερεια.

Να καταλαβει η αστυνομια οτι δεν ζουμε σε πολη με ουρανια τοξα και μονοκερους! Ουτε να θεωρουν πως το κρανος και το καπνισμα ειναι οργανομενο εγκλημα! Μονο αυτα ελεγχουν. Και βολταρουν με το περιπολικο στους πεζοδρομους της πολης αλλα ποτε δεν βλεπουν τους συμμοριτες που χτυπουν κοσμο και παιδακια! Παλιοτερα που κανανε την δουλεια τους οπως πρεπει δεν ειχαμε τετοια φαινομενα. Ποσο δυσκολο ειναι να ψαρωσεις 16χονα? Ποσο θα επιτρεπουν στα 16χρονα να κανουν πλακα μαζι τους? Και με ποιο τιμημα? Ξυλο σε ανυποψιαστους πολιτες?

Είναι δυνατόν μια ολόκληρη πόλη να γνωρίζει και η αστυνομία και ο Δήμος να σφυρίζουν αδιάφορα; Ας μας το πουν και ας κάνουν άκρη να τα συνετίσουμε εμείς . Λύση υπάρχει αρκεί να παραδεχτούν την αποτυχία τους οι υπεύθυνοι. Δεν θα κάνουν κουμάντο σεξουαλικως κακοποιημένα παιδάκια που για αντίδραση χτυπούν κόσμο!

ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΜΙΑΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΕ ΕΚ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ??? ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ. ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ Ξ**

13:36 καλά πλάκα κάνεις, τι θέση να πάρει? Για γουρνοπούλα? Να πάρει άδεια απο το γυαλιστή πρώτα

Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!!! ΜΟΝΟ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΩ: " ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ"

Η ανομία στην πόλη αντιμετωπίζεται Α) με περιφρούρηση - καταστολή = αστυνομία = μηδέν και Β) με μέριμνα και πρόληψη = δήμος = μηδέν κ υπό το μηδέν. Ο δήμαρχος και η παρέα τους όχι μόνο ΔΕΝ κάνουν όσα ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αντίθετα, πετάνε το μπαλάκι στην ανύπαρκτη αστυνομία και αρνούνται τις ευθύνες τους. Αυτό μόνο είναι αρκετό για να πάνε πρώτα στον εισαγγελέα γιατί σύντομα θα γίνει το κακό, και μετά σπίτι τους. Δεν υπάρχει άγνοια αλλά εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία. Ο δήμαρχος ξέρει και αδρανεί. ... συνέχεια

... δεν είναι καθόλου αστείο το θέμα. Μιλάμε για τα παιδιά μας, κύριοι αναίσθητοι του δήμου. Τι θα πει δεν είναι αρμόδιος. Να γίνει και να πάει στην διεύθυνση και να κατασκηνώσει εκεί μέχρι να ξυπνήσει ο διοικητής. Όσο για το πόρταλ που κόβει συνέχεια, κ. Μπόγρη κ λοιποί, εν ξέρω αν έχετε παιδιά. Μετά έλατε να μιλήσουε για λογοκρισία και ποιον θίγουν τα σχόλια και τι οφείλεται να δημοσιεύετια και τι όχι. Έλεος κάπου με το χάιδεμα και την προστασία των ανεύθυνων - υπεύθυνων για τα χάλια της ασφάλειας στην πόλη με δράστες «παιδιά»...

14:00 Συγνώμη που δεν είμαστε αριστεροί , γκει , φεμιναζι και βιγκαν. Εάν θεωρείς πως είσαι καλύτερος της δημοτικής αρχής, εμπρός λοιπόν κατέβα ως υποψήφιος στις εκλογές. Α ρε Μελονι που σας χρειάζεται

ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΒΡΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ????? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! ΑΠΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ. ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΡΕ ΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ. Α. ΣΙΧΤΙΡ!!

14:19 Ο εισαγγελέας αγαπητέ έχει στα χέρια του την καταγγελία των προέδρων Τ.Κ. Τεγέας από 30/7/2021, όπου καταγγέλεται η αδιαφορία και η μη εκτέλεση των καθηκόντων όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως και της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΤ!!! και της ΔΕΔΗΕ, υπηρεσίες που με την αμέλειά τους γιγαντώνουν το πρόβλημα της παραβατικότητας με τους ρομά. Συνεπώς τα πράγματα είναι απλά. Στηριζόμενοι στην καταγγελία αυτή εύκολα λογοδοτούν όλοι για τις ενέργειες που έχουν εκτελέσει μετά από τις συστάσεις προς αυτούςαπλο τον εισαγγελέα. Ε γυαλιστή? Τι σχέση έχει ο δήμαρχος και εσυ?? Για πες. Να δημοσιευτεί!

Είναι απλό το θέμα. Όταν ξανασυμβεί (γιατί θα ξανασυμβεί με αυτόν τον γυφτοβουλγαρο ψευτομποξερ) μήνυση πρέπει να γίνει και στον διοικητή και στον αξιωματικό υπηρεσίας για ελλιπή αστυνόμευση για να αρχίσουν να δουλεύουν.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα να καεί κάθε καρυδιά καρύδι αγαπητοί γονείς, διαβάστε το και στηριχτείτε στην δημοσιευμένη καταγγελία https://www.arcadiaportal.gr/news/mastiga-oi-klopes-stin-tegea-se-paniko-oi-katoikoi-zitoyn-voitheia-pics

Γιατί κύριοι της δημοτικής αρχής δεν αντιδράσατε τότε να κάνετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εφόσον δεν ειναι αρμοδιότητά σας και θίγεστε? Κάντε το τώρα, δεν είναι αργά. Πήγαινε δήμαρχε στον εισαγγελέα μόνος σου και πες δεν εχω αρμοδιότητα. Ασε το αμμοχάλικο και την πίσσα τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με τα έργα πνοής και πρωι πρωι αύριο στον εισαγγελέα. Τολμάς γυαλιστή?

Είτε ΕΑΜοβούλγαροι είτε γυφτοβούλγαροι οι υποστηρικτές τους ίδιοι παραμένουν!

@14:46 ακριβώς όπως τα λες. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορεί και οφείλει να κάνει για την παραβατικότητα ο δήμαρχος, ο οποίος κατά τα άλλα δεν παραλείπει να μας ενημερώνει και να φωτογραφίζεται για ήσσονος αξίας και σημασίας μερεμέτια των τεχνικών υπηρεσιών, αλλά δεν έχει ούτε μια λέξη για την παρανομία και την ασυδοσία στην πόλη. Ούτε μια λέξη. Ούτε ένα δελτίο τύπου. Σιωπή, την ίδια ώρα που δεν σταματούν να κομπάζουν για ένα φορτηγό αμμοχάλικο και μερικά μέτρα πίσσα. Η σιωπή είναι συνενοχή. Όταν έρθουν τα χειρότερα θα είναι αργά, μα τα γραπτά μένουν. Δεν θα μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια

Παρακεντέ τι έγινε τώρα, παραπλανήθηκαν οι πρόεδροι και έκαναν καταγγελία πριν 14 μήνες? Ο φίλος σου μόνο ζορίστηκε που το χωριό του είναι φουλ στους ρομά. Τι απάντησε ο δήμαρχος? Τι έκανε από τότε? Έκανε κάτι ρε αδερφέ για το πρόβλημα που το έχει εγγράφως κοινοποιημένο στον εισαγγελέα? Η κοινωνία έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα επώνυμα ή όχι? Το δήμαρχο επώνυμα ή όχι? Κρύψου και ανέβαζε χωματουργικά έργα, περνάς το κόσμο για χάπατα ά ε ρ γ ε.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ ΤΟΥΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΛΗ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ????

Κύριοι της δημοτικής αρχής, μια παρεούλα συμμαθητών είσαστε και τίποτα παραπάνω. Ο παπατρέχας, ο δήμαρχος και ο Στέφανος ο χορευτής. Για μπαλαντέρ μαζέψατε τον οδοκαθαριστή, τον Alex και την "ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ". ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΟΧΥΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.