Κάρλος Μπάξτον ο Mr Goal του Κυπέλλου Αρκαδίας

Κάρλος Μπάξτον ο Mr Goal του Κυπέλλου Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 27, 2021 - 22:17
3 σχόλια

Ο Κάρλος Μπάξτον του Ερμή Μελιγούς με πέντε συνολικά γκολ σε δύο παιχνίδια είναι ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Αρκαδίας έπειτα από το τέλος των δύο πρώτων φάσεων του εφετινού θεσμού.

Ο Γκανέζος επιθετικός της ομάδας της Μελιγούς μετράει χατ τρικ κόντρα στον Ηρακλή Βερβνέων και δύο επί του Λεωνιδίου και δείχνει συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία την συχνή επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Εκτός του Κάρλος Μπάξτον τρία τέρματα έχει σημειώσει ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος και δύο ο Χρήστος Καραμπέτσος με την Τεγέα και τον Παναρκαδικό από τον πρώτο όμιλο και τους Ερμή και Βρασιές από τον δεύτερο να συνθέτου την τετράδα των ημιτελικών.

Φωτογραφία άρθρου: Βασίλης Παπαδόπουλος / Eurokinissi

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ρε είσαστε σοβαροί με το ομάδες έχει βάλει τα γκολ; που τον παρουσιάζετε λες και είναι ο θεός σοβαρευτειτε έτσι γράφετε και νομίζουν όλοι ότι παίζουν στην Μπαρτσελονα και μετά τρώνε μια φάπα και δεν ξανασυνερχονται λίγη σοβαρότητα από πλευράς σας

19:38 Επειδή είναι τόσο καλός γι' αυτό παίζει στην Γ' Εθνική. Σφάζονται οι σκάουτερς ποιος θα τον πρωτοκλείσει. Ηλίθιε. Και δεν ξέρω αν γνωρίζεις, ο Αστέρας παίζει Super League όχι στα νταμάρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.