Το πιο «άσφαιρο» ξεκίνημα του Αστέρα στην ιστορία του

Το πιο «άσφαιρο» ξεκίνημα του Αστέρα στην ιστορία του

Σεπτέμβριος 27, 2021 - 21:34
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα από τέλος και της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μετράει δύο ισοπαλίες και αυτές εκτός έδρας με Παναιτωλικό και ΟΦΗ μη έχοντας σκοράρει ακόμα.

Αν έχει δέι κάποιος τα παιχνίδια της αρκαδικής ομάδας τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει πως αυτό το μηδέν επιθετικά δεν είναι μόνο πλασματικό αλλά αδικεί επιπλέον την προσπάθεια αλλά και την συνολική εικόνα των κιτρινομπλέ στα παιχνίδια τους.

Η τύχη σε αυτή την αρχή του πρωταθλήματος δεν είναι στο πλευρό του Αστέρα Τρίπολης που δημιουργεί ευκαιρίες στα παιχνίδια του αλλά δεν έχει μπορέσει να τις κάνει γκολ πράγμα το οποίο μέχρι στιγμής του στοιχίζει σε βαθμούς.

Μάλιστα αυτό το μηδέν γκολ μπροστά στις πρώτες αυτές τέσσερις αγωνιστικές είναι το πιο άσφαιρο ξεκίνημα  στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης στην Super League έπειτα από το zero σε τρία παιχνίδια την πρώτη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία με τον Ροζέριο να ανοίγει λογαριασμό κόντρα στον Παναθηναϊκό από το σημείο του πέναλτι.

Κόντρα στον Ολυμπιακό το τέρμα του Σίτο δεν μέτρησε για λίγο έπειτα από χρήση VAR με τους κιτρινομπλέ να ψάχνουν την σύνδεση τους με τα δίχτυα στο επόμενο παιχνίδι που είναι επί του Βόλου στην Θεσσαλική πόλη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.