Ήττα στο Γύθειο για τον Παναρκαδικό

Ήττα στο Γύθειο για τον Παναρκαδικό

Οκτώβριος 18, 2020 - 18:12
12 σχόλια

Ο Παναρκαδικός γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Γύθειο από τον Πανγυθεατικό στο παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το γκολ του Σαμπατάκου στο 17' φάνηκε αρκετό για τους Λάκωνες να πάρουν την νίκη με το τριφύλλι να γνωρίζει την δεύτερη διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα και να μένει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Εκείνοι οι ξερολες του Παναρκαδικού που είναι με τις μεταγραφές και τους παιχταράδες που πήραν φέτος και τους έφερε ο BIG μάνατζερ με τον ασχετίδη Τεχνικό Διευθυντή?

Τρέχουν και δεν φτάνουν. Ψάχνουν να ρίξουν ευθύνες στον προπονητή για το χαλι που δημιούργησαν οι διοικούντες και οι Μανατζαρεοι

υπευθυνοι διοικηση γιατι εδωσε το δικαιωμα να κανουν κουμαντο οι παικτες οι παλιοι προπονητης δεν μπορει να διαχειριστει το ροστςρ μαναντζερ οτι εφερε μουφα | τι πρεπει να γινει, ριζικη αλλαγη σε κοουτς και μερικοι παλιοι να καθησουν στην ακρη

tripoliti Ο ΚΟΟΥΤΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ 2 ΙΣΩΣ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΣΗ Η ΟΜΑΔΑ.

Από το 17ο λεπτό που μπήκε το γκολ και δεν μπορέσατε να το γυρίσετε το παιχνίδι?Βρείτε τι φταίει.

ομαδα για γελια τιποτα αλλο , οσοι ηταν γυθειο, καταλαβαν οτι η ομαδα δεν παει, αυτοι που διοικουν πρεπει να παρουν μετρα εδω και τωρα

9:50 Καλά για γέλια ήταν έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να ταξιδέψουμε στο Γύθειο για να το καταλάβουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.