Επίσκεψη στο σπήλαιο Κάψια για την Ένωση Στρατιωτικών (pics)

Επίσκεψη στο σπήλαιο Κάψια για την Ένωση Στρατιωτικών (pics)

Οκτώβριος 18, 2020 - 18:09
1 σχόλια

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: Προκλήσεις Διοίκησης «Σμηναγός Γεώργιος Βαγιανός» το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο εις μνήμην του Σμηναγού (ΤΥΟ) Γεώργιου Βαγιανού.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας,
Κουτρουφίνης Ευάγγελος μαζί με τους φιλοξενούμενους ομιλητές της παραπάνω εκδήλωσης την Κυριακή επισκέφθηκαν τo Σπήλαιo Κάψια.

Την ξενάγηση είχε αναλάβει ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ κ. Χλέπας Παναγιώτης.

Το πανέμορφο Σπήλαιο Κάψια παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν την ιδιαιτερότητα του σπηλαίου όπως τους μοναδικούς χρωματισμούς και το εξαίρετο σταλαγμιτικό και σταλακτιτικό υλικό.

Το σπήλαιο, που ανήκει στο περίπλοκο σύστημα καταβοθρών του οροπεδίου της Μαντινείας, διασώζει πλούσιο λιθωματικό υλικό με σπάνιους χρωματισμούς, χρησιμοποιήθηκε δε από τον άνθρωπο κατά τους Νεολιθικούς και τους Ελληνιστικούς Χρόνους, καθώς και στην ύστερη αρχαιότητα (4ος-6ος αιώνας μ.Χ.).


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όλοι εσείς που καμαρώνετε σαν τα γύφτικα σκεπάρνια, πλην ενός (κι εκείνος παίζεται), δεν ξέρετε ότι πρέπει να φορέσετε μάσκες; Αν έσκαγε όμως κανένας έλεγχος, θα κλαιγόσαστε σαν τις μωρές παρθένες να μην πληρώσετε το 150ρικο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.