Η ιστορική στιγμή της Τεγέας και ο Τσαλγιτζόπουλος που τίναξε πρώτος δίχτυα

Η ιστορική στιγμή της Τεγέας και ο Τσαλγιτζόπουλος που τίναξε πρώτος δίχτυα

Σεπτέμβριος 19, 2021 - 09:57
0 σχόλια

Το παιχνίδι της Τεγέας κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης δεν έφερε μόνο την πρόκριση με αυτό το θριαμβευτικό 3-0 για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας αλλά και μια ιστορική στιγμή για το ίδιο το σωματείου.

Η 17η Σεπτεμβρίου του 2021 είναι η μέρα ορόσημο στο νέο ξεκίνημα του ΑΟ Τεγέας καθώς έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στο ανακαινισμένο γήπεδο του στην περιοχή της Επισκοπής κάνοντας πρακτικά ένα μεγάλο όνειρο ετών πραγματικότητα.

Η Τεγέα επέστρεψε στην φυσική της έδρα, στον δικό της χώρο ενώνοντας γενιές Τεγεατών που φόρεσαν την φανέλα αυτής ομάδας και τώρα βλέπουν το σωματείο του χωριού τους να γυρίζει μετά από 8 ολόκληρα χρόνια σπίτι του και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

Κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης για τον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας δόθηκε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Τεγέας στο γήπεδο της με την νικηφόρα νέα πρεμιέρα να αποτελεί ίσως έναν πολύ καλό οιωνό για την συνέχεια.

Μάλιστα το πρώτο γκολ που σημειώθηκε στο γήπεδο της Επισκοπής ήρθε από τα πόδια του Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλου ο οποίος όχι απλά άνοιξε λογαριασμό αλλά έγινε αυτός που τίναξε δίχτυα στο νέο γήπεδο της Τεγέας.

Ο επιθετικός των πράσινων δεν έμεινε εκεί βέβαια καθώς σημείωσε ακόμα ένα τέρμα ενώ γκολ επίσης σημείωσε και ο Χρήστος Καραμπέτσος κάνοντας το και με πολύ εντυπωσιακό τρόπο με μια σέντρα - σουτ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.