Χωρίζουν οι δρόμοι Παναρκαδικού και Λάγαρη

Χωρίζουν οι δρόμοι Παναρκαδικού και Λάγαρη

Ιούνιος 12, 2021 - 23:01
23 σχόλια

Ο μάνατζερ του Παναρκαδικού Κώστας Λάγαρης δεν θα βρίσκεται στο πόστο του και την νέα σεζόν μιας αναμένεται να αποχωρήσει από το τριφύλλι με την Αθήνα να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος του προορισμός.

Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι φαίνεται πως έχουν παίξει τον ρόλο τους στην απόφαση αυτή του Κώστα Λάγαρη στο να αποχωρήσει από το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης ο οποίος θα βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Ρουμανίας μέσα στο επόμενο διάστημα και για την καινούρια σεζόν.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ανάμεσα στον Κώστα Λάγαρη και την διοίκηση του Παναρκαδικού υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση με τις δύο πλευρές να διατηρούν μεταξύ τους εξαιρετικές σχέσεις γεγονός που πιστοποιεί ότι ο Παναρκαδικός ήταν και παραμένει μια δυνατή ποδοσφαιρική οικογένεια.

Από την πλευρά του ο Κώστας Λάγαρης ενημέρωση έγκαιρα την διοίκηση για την απόφαση του με γνώμονα να γίνει από την ομάδα ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά υπό καινούρια δεδομένα με την διοίκηση να κατανοεί τους λόγους αποχώρησης του.

Η θητεία του Κώστα Λάγαρη ως μάνατζερ του Παναρκαδικού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με τον ίδιο βάση των επιλογών και του πλάνου του να συμβάλει καθοριστικά στο να πετύχει η ομάδα με άνεση τον στόχο της σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη χρόνια.

Είναι προφανές ότι παρά την αποχώρηση του για τους λόγους που αναφέραμε ο Κώστας Λάγαρης θα είναι στο πλευρό της διοίκησης και της ομάδας για οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναρκαδικός για να βοηθήσει με την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτει το σωματείο.

Το δρομολόγιο Αθήνα - Ρουμανία δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και νέες προσωπικές προκλήσεις και μένει να δούμε τι επιφυλάσσει για την συνέχεια και ασφαλώς ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του γνωστού Αρκά μάνατζερ.

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

Στο καλό και να μας γράφεις μαναντζερ από που έως που έχει κάνα δίπλωμα; απλά τελείωσε των πέραν χαμπάρι και οκ τελευταίοι

Γαμωτο γιατί ρε καλούς παίχτες έφερνε ΧΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ξυπνατεεεεε ρεεεεεε

Ενας ενας πηδαει απο το καραβι,το μονο θετικο ειναι η προσπαθεια και η αγαπη των παιδιων για την ομαδα που την κρατησαν στην κατηγορια ορθια.Σε αυτα τα παιδια αξιζουν τα συγχαρητηρια που μεσα απο τοσες γκρινιες και αποχωρησεις σταθηκανε γροθια και τα καταφεραν.Το Σεπτέμβρη να εχουμε μια καλη διοικηση να αγαπαει την ομαδα και να ανεβουμε κατηγορια γιατι αξιζει,αλλα ως τοτε θα περασουμε μπορες και τρυκιμιες δυστυχως!!!!.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ CEO(τσεο)ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΒΑΛΤΕΤΣΕΟ""""""". ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ......

Ζήστε με φαντάσματα κακομοίρηδες η ομάδα πέτυχε τον στόχο της και δεν σας αρέσει.αν την αγαπάτε γιατί δεν πάτε να την πάρετε εσεις να δούμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Καλά υπάρχουν άνθρωποι που ασχολουντε ακόμα με τον άνθρωπο που δηλώνει μαναντζερ χωρίς να είναι; σοβαρευτειτε είσαστε σοβαρό site μη το ξευτυλιζετε.

μοιρ΄αζει ο τεχνικός διευθυντής δωρο με το ΘΕΜΑ Της κυριακής .

Μόνο από τα σχόλια, καταλαβαίνεις τον σεβασμό που του έχει ο κόσμος...

Κράξιμο στο γήπεδο του σημερινού παιχνιδιού στον "μεγάλο" μανανζερ

Τον πήρανε χαμπάρι μόνο ο πρόεδρος έχει καταρράχτη από τη μια ο μάνατζερ από την άλλη η πληγή Σχίζας θα έπρεπε να ντρέπονται κρυφτεί ται απλά ντροπή

Να απομακρυνθούν όλοι από την ομάδα που συζητούνται καθημερινά έξω στην πόλη αρχίζοντας από τον φύλακα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.