Κατάθεση ερώτησης από τον Παπαηλιού για τη μονάδα στο Αθήναιο

Κατάθεση ερώτησης από τον Παπαηλιού για τη μονάδα στο Αθήναιο

Ιούνιος 13, 2021 - 09:56
1 σχόλια

Κατά τη συγκέντρωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Βαλτετσίου (Αθήναιο κλπ) για την αποτροπή της εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδας παραγωγής πρώτης ύλης ζωοτροφών (12.6.2021):

Το ενδεχόμενο εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδας παραγωγής πρώτης ύλης ζωοτροφών στην ευρύτερη περιοχή του Βαλτετσίου (Αθήναιο κλπ) – η   λειτουργία της μονάδας του ίδιου φορέα στα Λεχαινά διεκόπη με απόφαση του ΣτΕ για περιβαλλοντικές παραβάσεις –  προστιθέμενο   στην κατασκευή της μονάδας διαχείρισης απορριμάτων στην Παλιόχουνη και  τις ανεμογεννήτριες στο Μαίναλον,  θα επιβαρύνει περαιτέρω το περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής και θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων.

Η  κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, μέσω της θεσμικής εκπροσώπησής της και της Επιτροπής Αγώνα, προς την κατεύθυνση της αποτροπής δημιουργίας ακόμη μιάς εστίας αρνητικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος αποτελεί στοιχείο δημοκρατικής νομιμοποίησης και συμμετοχής.              

Η ανάδειξη του θέματος θα γίνει εκ μέρους μου με την κατάθεση ερώτησης  στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. 

 

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με θλίψη σκέφτομαι, ότι η άκρως παράνομη εγκατάσταση Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων και ΧΥΤΥ σε Παλαιόχουνη, σε απόσταση απαγορευτική από κατοικίες την οποία ενέκριναν οι Παρατάξεις κ.κ. Τατούλη και Νίκα, ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.