Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φιλίππου Σαχινίδη στην Τρίπολη (pics,vid)

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φιλίππου Σαχινίδη στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 18, 2024 - 20:32
6 σχόλια

Επίσκεψη στην Τρίπολη στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φίλιππος Σαχινίδης την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάλου Καφενείου σε φίλους και μέλη του Κινήματος οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης τόνισε πως στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να βρεθεί στην δεύτερη θέση και ουσιαστικά να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας αναφέροντας πως οι Ευρωεκλογές αυτές έχουν μεγάλη σημασία τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον, ο Φίλιππος Σαχινίδης έκανε ειδική αναφορά και στο κομμάτι της ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά της χώρας μας ασκώντας κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Τέλος, από την ομιλία του ζήτησε την στήριξη των πολιτών τόσο προς το πρόσωπο του αλλά και την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξει ο λαός στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη του υποψήφιου Ευεωβουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη στην Τρίπολη


6 Σχόλια

Που είναι τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ρεεεεεεεε;;;;;;; Αφού εκλέχτηκαν καλά-καλά, το παίζουν τώρα νεοδημοκράτες. ΔΙΑΓΡΑΦΗ τώρα στα κ@λ@μαζώματα και μακριά από το κόμμα.

07:13 Μετά τίς εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί πατριώτη, γιατί δεν εκφράζει τίποτα στη λαϊκή βάση. Καί δυστυχώς κατάντησε τροφοδότης τής δεξιάς. Θα τούς φταίει ο ένας καί ο άλλος. Θα πάρει μονοψήφιο ποσοστό κοντά στο 5-6%.

Να πάω να ακούσω τί;;;; Τουλάχιστον να με είχαν διορίσει να πάω να χειροκροτησω.

Μόνο θέσεις στα όργανα του κόμματος θέλουν, κατά τα άλλα κρύβονται και αποφεύγουν να εμφανίζονται σε εκδηλώσεις του κόμματος που τους διόρισε και τους έδωσε ψωμί να φάνε. Ψήφισαν Μητσοτάκη λένε και κάποιοι για να μπουν ή να μην χάσουν την μάσα. Οι άλλοι τέτοιους θέλουν (πρόθυμους για όλα) και τους ανοίγουν τις αγκάλες. Οδυσσέα τι κάνεις, δεν τους έχεις καταλάβει ακόμη;

Ο Οδυσσέας είναι «γάτα με πέταλα» και όλα τα έχει καταλάβει. Ετοιμάζει εισήγηση για εκκαθάριση από την κόπρο και την δυσωδία.

Τι είναι ο Οδυσσέας σύντροφε; χαχα Μα από αυτόν πηγάζει όλο το κακό, αυτός συναναστρέφεται με νεοδημοκράτες και συνέχεια απών από τις εκδηλώσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.