Επίσημο: Στον Αστέρα ο Καρμόνα

Επίσημο: Στον Αστέρα ο Καρμόνα

Ιούνιος 26, 2021 - 14:25
5 σχόλια

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, David Carmona.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, David Carmona Sierra. Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1997 στην πόλη La Palma del Rio της Ισπανίας, ο David Carmona αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 12 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο David Carmona έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα U21 της Ισπανίας.

Οι σύλλογοί του:

Sevilla Atlético 139 (1)

Sevilla 1

Cádiz 7

Racing Santander 22

Betis Deportivo 16 (1)

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μία σπουδαία πρόκληση. Έρχομαι με πολύ μεγάλη χαρά για να εκπληρώσω τους δικούς μου στόχους και βέβαια της ομάδας. Γνωρίζω ότι στον ΑΣΤΕΡΑ αγωνίζονται πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές, ήρθα σε επαφή με τον Σίτο και τον Κιτοκό, με τον οποίο είχαμε αγωνιστεί μαζί, οι οποίοι με πληροφόρησαν για το club και μού είπαν πως όλα εδώ είναι πολύ οργανωμένα. Έχω μεγάλη αγωνία να μάθω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγωνίζομαι για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου και θέλω να πετύχω".

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τους παιχταράδες που λέτε ότι βγάζετε κάθε χρόνο από τις Ακαδημίες πότε θα τους δούμε να παίζουν στην πρώτη ομάδα?

Τσιφτσης αλι μπαμπα χριστοπουλος τζημας και τασουλης δεν σου κανουν;

anonumous 22.29 &15.31 ποσο κομπεξαρα εισαι??? και δεν κρατας ουτε τα προσκηματα...μπακασετας κουρμπελης φορτουνης κοτσιρας ονοματα ελληνων παιχτων που τα εβγαλε ο αστερας απο το κακο σκαουτινγκ για πες εσυ ποσα παιδακια βαζεις να παιζουν για να τα βγαλεις??? τον 40αρη μπλανγκο? εμπα μεσα στο κοτετσι σου παλι κομπλεξαρα

Εσύ ρε γιουσουφάκι που βρίζεις τον Αστέρα, κάθεσαι και βλέπεις όμως όλα τα παιχνίδια του, σαπάκι, όπως και όλα τα υπόλοιπα ρετάλια της Γ' Ξυλοκοπικής. Βλέπετε και λίγο μπαλίτσα την οποία πού να δείτε ρε μαύροι στο νταμάρι της Αγίου Κωνσταντίνου; Ποιους να δείτε, τους ξυλοκόπους από τα χωριά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.