Έφτασε στην Τρίπολη ο Μπλάνκο - Οι πρώτες του στιγμές στην πόλη (pics)

Έφτασε στην Τρίπολη ο Μπλάνκο - Οι πρώτες του στιγμές στην πόλη (pics)

Σεπτέμβριος 10, 2020 - 19:56
7 σχόλια

Η 10η Σεπτεμβρίου είναι δίχως καμία αμφιβολία η μέρα του Παναρκαδικού, μέρα του μεγάλου Ίσμαελ Μπλάνκο, η μέρα που το τριφύλλι γράφει την δική του ιστορία στο κομμάτι των μεταγραφών της.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι εδώ, είναι στην Τρίπολη και είναι έτοιμος να τρελάνει τους φιλάθλους του Παναρκαδικού όταν τον δουν ντυμένο με την πράσινη φανέλα να μπαίνει στο γήπεδο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο 37χρονός Αργεντινός φορ πάτησε Τρίπολη το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναρκαδικό με μέλη της πράσινης διοίκησης να περιμένουν για να τον υποδεχτούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πλατείας Άρεως.

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει τις πρώτες στιγμές του Ίσμαελ Μπλάνκο στην Τρίπολη με τον Αργεντινό να εμφανίζεται χαμογελαστός και έτοιμος για να γίνει μέλος της ομάδας του Παναρκαδικού.
 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Για σοβαρευτείτε λίγο και ξεπεζέψτε γιατί πήρατε φόρα. Ασυζητητί μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του Παναρκαδικού, αλλά ποιους φιλάθλους θα τρελάνει; Αφού δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα ρε μάστορες. Για σταματήστε λίγο το σανό. Είπαμε. Όχι κι έτσι

Γι αυτό αυτή η πολη εχει μεινει πισω, από τους ανθρώπους της αν κρινω από τα σχολια.

Μπράβο κ πάλι μπράβο κινησηυψηλού συμβολισμού και αν δεν επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων βάλτε το και τηλεοπτικά να τους τρελανετε όλους μπραβοοοοοοοοο{οοοοοοοο Τέτοια θέλει ο κόσμος μια ανάσα μέσα στην όλη μιζέρια της εποχής με ιούς και τα υπόλοιπα συνεχίστε

Παιδιά ο τύπος είναι ...παππούς για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα ! Προσέξτε γιατί θα σας μείνει μέσα στο γήπεδο .......

Δεν είδα για τον γερό κάτιαγκα που είχαμε τα τελευταία χρόνια ο οποιος ήταν 40 φεύγα σχόλια αρνητικά γιατί έχετε φαγωθεί επειδή σας ξεπέρασε η σημερινή διοίκηση σε όλα τα επίπεδα.εδω φάγατε τον Κολοκοτρωνη τι να περιμένεις από κομπλεξικους

Μακάρι να μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα , αλλά το βλέπω χλωμό .... Κοντά στα 40 , μόνο για προπονητής κάνει .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.