Δήλωση Κατσίρη για τα αποτελέσματα των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας

Δήλωση Κατσίρη για τα αποτελέσματα των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας

Ιούνιος 01, 2020 - 14:05
10 σχόλια

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Α. (Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας) η παράταξη της ΔΑΚΕ έλαβε ποσοστό 65%, το ποσοστό αυτό αναδεικνύει την δυναμική της Ν.Δ. σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις παραγωγικές τάξεις της χώρας μας.

Εύχομαι στην Νέα Διοίκηση, Καλή Επιτυχία στα καθήκοντα της και να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους ώστε να βοηθάει στην λύση των προβλημάτων τους.

 

Ιωάννης  Δημ.  Κατσίρης

Πολιτευτής Ν.Δ. Αρκαδίας


10 Σχόλια

Γιαννάκηηη, πας καλά; Μήπως σου 'πε κανένας πως θα γίνουν εκλογές, κι εσύ τό 'χαψες αμάσητο καμάρι μου; Λούμωξε κει χάμου στ' αυγά σου και καμώσου μανάρι... αργούν οι κάλπες

Μορφωτικό επίπεδο πολιτευτή ΝΔ: "Στης εκλογές", "της παραγωγικές τάξης", "βοηθάει στην λύση". Ες αεί πολιτευτής. Εις τους αιώνες των αιώνων. Αμήν. Βοήθειά μας

Κι όμως , τους αμόρφωτους ψηφίζει ο λαουτζίκος ως διαπιστώνεται , αυτός ...τη δουλειά του κάνει πολιτεύεται..φαίνεται όμως ξεκάθαρα ότι κι αυτοί που τον ψηφίζουν είναι της ίδιας συνομοταξίας.

Ο μονόφθαλμος που έφτιαξε το ψηφοδελτιο χρειαζόταν τυφλούς για να εκλεγεί.

Και οι μπρούκληδες του αρχών του περασμένου αιώνα καλά τα μιλάγανε τα εγγλέζικα, στο γράψιμο φαινόντουσαν αγράμματοι.

@17:13, εδώ που τα λέμε, ακόμη και ο Κατσίρης μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον υφύπουργο

Πολλοί κλακαδόροι εμφανίστηκαν …. μήπως αυτό σηματοδοτεί κάτι …?

@ 9:14 Αρχοντα του σκότους: Συμφωνώ, ούτε εκπαιδευτικός να ήταν, τέτοια αντίδραση!

Ο λαουτζίκος μαυρίζει τους αμόρφωτους και όλους όσους έχουν στην κατοχή τους περγαμηνές χωρίς κόπο.Επιπροσθέτως ο λαουτζίκος ενίοτε μαυρίζει ψηφοδέλτια χωρίς περιεχόμενο γιατί αισθάνεται ότι θίγεται η αξιοπρέπειά του και υποτιμάται η νοημοσύνη του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.