Αποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα, συνθήματα και βεγγαλικά για τον Ερμή στην Μελιγού (vid)

Αποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα, συνθήματα και βεγγαλικά για τον Ερμή στην Μελιγού (vid)

Ιούνιος 14, 2021 - 20:22
3 σχόλια

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξαν στην αποστολή του Ερμή οι φίλαθλοι της ομάδας κατά την είσοδο του πούλμαν στην Μελιγού το βράδυ της Κυριακής 13 Ιουνίου μετά την ισοπαλία στην Σκάλα και την παραμονή στην Γ' Εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο έτυχαν θερμής υποδοχής με καπνογόνα, βεγγαλικά και συνθήματα και γνώρισαν κυριολεκτικά την αποθέωση για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας που έφτασε στον στόχο που είχε βάλει από την αρχή της χρονιάς.

Η νύχτα έγινε μέρα στην Μελιγού από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά με την Βόρεια Κυνουρία να νιώθει υπερήφανη που θα συνεχίσει και την καινούρια σεζόν να έχει τον εκπρόσωπο του στις Εθνικές κατηγορίες .

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Στη Μελιγού


3 Σχόλια

Για καμία φοτοβολίδα κ κανα πανυγηρι(αλλά σας τα έκοψαν αυτά τώρα)είστε εκεί στ μελιγου,,,αλλιώς για μπάλα Δν κάνετε,,,καλά παιδιά στ λακωνια που ανοίγουν τα πόδια…

ΚΑΝΕ ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.