Αποθέωση για Καλογιαννίδη και ποδοσφαιριστές στο Άστρος

Αποθέωση για Καλογιαννίδη και ποδοσφαιριστές στο Άστρος

Δεκέμβριος 05, 2021 - 15:59
5 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς κατέκτησε αυτό που η τύχη του στέρησε τις προηγούμενες αγωνιστικές και αυτό που με αφορμή την αγωνιστική του εικόνα άξιζε και σε αυτό το παιχνίδι επικρατώντας με 3-2 της Μυκόνου στο πρωινό θρίλερ του Άστρους.

Το γκολ του Ηλία Ιατρίδη στο 94' έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς με την ομάδα και τον Κώστα Καλογιαννίδη να γνωρίζουν στο φινάλε την αποθέωση από τους φιλάθλους που δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και έσπρωξαν τον Ερμή Μελιγούς στο τρίποντο.

Οι αγκαλιές και οι σφιγμένες γροθιές μετά το τελευταίο σφύριγμα δεν σταμάτησαν με τους φιλάθλους του Ερμή Μελιγούς να ανταποδίδουν στην ομάδα την κατάθεση ψυχής της αλλά και την μεγάλη της προσπάθεια.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

σε αλλες ομαδες με την πορεια μεχρι εχθες παικτες και προπονητες θα ειχαν χαιρετισει πραγματικα απορω πως μεινανε ολοι και το πραγμα αρχισε να γυρναει

Ρε που φτάσαμε να ασχολούμαστε με τη Μελιγου.

Ασχολουμαστε, γιατι ασχετα με την θεση που εχει βλεπουμε ενα μαχητικο συνολο συγκεντρωμενο και να παλευει μεχρι το τελευταίο λεπτο του αγωνα,Α και να μην ξεχάσω δεν εχει αλλαξει 4 προπονητες σε εναν χρονο για λογους Φιλοσοφιας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.