Ανεξαρτητοποίηση Καραλή από την παράταξη «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»

Ανεξαρτητοποίηση Καραλή από την παράταξη «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»

Ιούνιος 16, 2021 - 23:46
24 σχόλια

Κυρία Πρόεδρε του ΔΣ Τρίπολης, κύριε Δήμαρχε, Συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγαπητοί συνδημότες, Με την παρούσα επιστολή μου. θέλω να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Ομάδα της παράταξης «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά», με την οποία εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Επίσης, παραιτούμαι των αρμοδιοτήτων μου από τις παρακάτω θέσεις: 1. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου 2. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής 3. Μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, εδώ και αρκετά χρόνια, άφησα πίσω εγωισμούς, μικροκομματικές σκοπιμότητες, για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας, με σχέδιο, όραμα, ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για διαφάνεια – ισοτιμία, ασκώντας έλεγχο για χρηστή διοίκηση, κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση,

σας διαβεβαιώνω πως δεν πρόκειται κανείς να με χειραγωγήσει - φιμώσει και θα συμβάλω από το δικό μου μετερίζι για το καλό αυτού του Δήμου, ως Ανεξάρτητος –πλέον- Δημοτικός Σύμβουλος.

Τρίπολη 16, Ιουνίου 2021

Με τιμή, Θεόδωρος Ι. Καραλής Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης


24 Σχόλια

έτσι... αρχίστε να μαζεύετε και τα σκουπίδια του συχωρεμένου τώρα, να δέσει η μαρέγκα

ΣΩΤΗΡΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ . ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΥΘΜΕΝΕΣ.

Πολύ σωστή τοποθέτηση ‘’κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση’’ Μπράβο σας κύριε Καραλή.

Νωρίς το θυμήθηκε. Πρώτα τρώμε το κέικ και μετά πετάμε το ταψί.

"Των φρονιμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν." Πάντα ήσουν συνετός και λογικός, γι αυτό έκανες τη σωστή κίνηση, η οποία θα σου βγει σε καλό.

Φίλε Δημότη 12:03, θέλεις να μας πεις ότι έχεις κουβεντάσει με τον Καραλή και σου φαίνεται συνετός και λογικός;

14.23 Ναι, θα πάει για αρχηγός και για μέλη μαζί αφού θα λακίσουν όλοι

@16:37 Ποτέ αλλά το "Με τελείωσες" με Πίτσα ή Νταλάρα είναι σούπερ!

Η έδρα ανοίκει στην παράταξη να την παραδώσει άμεσα ο κ. Καραλής και ο πρώτος επιλαχών κ. Κακλαμάνος να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.

Έκτακτο: Περίπου 10 καραφλό κόρακες με επικεφαλής τον Καραφλοσκαντζόχοιρο (οι κληρονόμοι) με ένα τεράστιο τριαξονικό έχουν πάει να παραλάβουν την ΕΔΡΑ απο τον Καραλή με εντολή του Καινούργιου τους αρχηγού. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Από την παράταξη του ανθρώπου που απεβίωσε, αγωνιζόμενος να εξασφαλίσει τις καλύτερες προοπτικές για την πόλη, του ανθρώπου που λασπώθηκε ακόμη και μετά θάνατον... δεν ανεξαρτητοποιείσαι, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ.

Μην είατε σκληροί με τους αυτοδιοικητικούς. ΠΑΣΟΚ* είναι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως παρατάξεων! *Το ΠΑΣΟΚ είναι επάγγελμα.

Γιατί δεν πας να την πάρεις την έδρα ρε ψηλέ απο τον Καραλή. Άλλωστε εσείς οι δυο δεν είστε ξένοι. Τι βγαίνεις και μας το λες.

10:42 Όντως για να σηκώσουν την έδρα του χοντρού χρειάζεται τουλάχιστον τριαξονικό. χχαχαχαχαχαχ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.