Αήττητος στην έδρα του με αριστούργημα του Κώτσιρα... Αστέρας - ΑΕΚ 1-1

Αήττητος στην έδρα του με αριστούργημα του Κώτσιρα... Αστέρας - ΑΕΚ 1-1

Μάιος 12, 2021 - 21:29
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στο γήπεδο του μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ και για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε σοβαρός, ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα έτοιμος από κάθε πλευρά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης αυτής έστω και αν δεν υπήρχε το βαθμολογικό κίνητρο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κώτσιρας με το τρομερό γκολ που πέτυχε στο 63' και ήταν το πρώτο του εφετινό του εφετινό με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει για την ΑΕΚ δίνοντας της προσωρινά το προβάδισμα.

Αλλαγές και ευκαιρίες σε νέα παιδιά έδωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Μίλαν Ράσταβατς που είδε την ομάδα του να αντιδρά και να έχει τις στιγμές της ακόμα και για την ανατροπή κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και η πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 14' για τον Αστέρα Τρίπολης μετά από ωραίο φάουλ του Γκόμεζ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασιάδης. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε δύο λεπτά μετά με διπλή ευκαιρία αρχικά με το πλασέ του Τάνκοβιτς που σταμάτησε με τα πόδια ο Τσιφτσής και στην επαναφορά το σουτ του Αλμπάνη έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 20' και πάλι ο Αλμπάνης με σουτ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσιφτσή ενώ στο 41' το μονοκόματο του Άλβαρεζ πέρασε έξω με την αρκαδική ομάδα να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 45' με τον Μπαράλες από κοντά.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50' ο Αθανασιάδης είπε "όχι" στην κοντινή κεφαλιά του Σίτο και στο 56' η Ένωση βρήκε γκολ με σουτ του Ανσαριφάρντ από το ύψος της περιοχής για το 0-1. Στο 62'ο Αλμπάνης έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και ένα λεπτό μετά στο 63' ο Γιάννης Κώτσιρας με ένα αριστούργημα έκανε 1-1 με εντυπωσιακό πλασέ από την δεξιά πλευρά. Στο 74' το σουτ του Καστανιο βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασιάδη ενώ στο 78' η σέντρα σουτ του Κοσίδη απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Τσιφτσή με τον Αστέρα Τρίπολης στο 83' να έχει τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία με τους Καστάνιο και Τζίμα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης με το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλβαρες (Τασουλής), Σουάρεθ, Καστάνιο, Μουνάφο Μπελόκ (Κανελλόπουλος), Σίτο (Κρεσπί), Γκόμες (Τζίμας), Τιλίκα (Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης (Γαλανόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (Σαρδέλης), Αλμπάνης (Μάνταλος), Ανσαριφάρντ (Ανσαριφάρντ).

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Χα χα χα χα χα χα. Ευρώπη τέλος. Σας το ειχα γράψει.

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Κατά τύχη τό'βαλε. Σέντρα για το Μπαράλες πήγε να βγάλει και του βγήκε πλασέ. Ένα εκατομμύριο φορές να το προσπαθεί μόνος του δεν πρόκειται να το ξαναπετύχει. Παρεμπιπτόντως, ήταν καλό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.