Λεβεντογιάννης: «Τι αίσχος είναι αυτό με τα αδέσποτα στον Δήμο Τρίπολης!»

Λεβεντογιάννης: «Τι αίσχος είναι αυτό με τα αδέσποτα στον Δήμο Τρίπολης!»

Μάρτιος 28, 2024 - 13:39
22 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Μεγάλη τροπή από ότι φαίνεται έχει πάρει η λήξη συνεργασίας της «Save a Greek Stray» και του Δήμου Τρίπολης όσον αφορά την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Καταφυγίου, καθώς και του Προγράμματος Διαχείρισης των Αδέσποτων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ρίχνει «βέλη» κατά του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την ανακοίνωσης της Save a Greek Stray. 

Δείτε χαρακτηριστικά τις δημοσίευσεις του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Λεβεντογιάννη από την ανάρτηση της σελίδας των Φιλόζωων Αρκαδίας και του Save a Greek Stray.

Φωτογραφία αρχείου


22 Σχόλια

"Τι αίσχος είναι αυτό με τον Δήμο Τρίπολης" είναι πιο ακριβές.. χωρίς "τα αδέσποτα"... γιατί το αίσχος με τον δημο αφορά όλους τους τομείς του δήμου και της Τρίπολης. Δεν πάει καλά απολύτως τίποτα και σε κανενα θέμα. Όπως και στα σκυλάκια, οι τύποι εκμετελλεύονται τις θέσεις τους μόνο για να βολεύουν γνωστούς, καταστάσεις και ημέτερους και μετά το χάος και ας πάνε όλοι να πνιγούν, άνθρωποι και ζώα στην Τρίπολη. Αυτοί μόνο για τα γίδια τους νοιάζονται και για γουρνοπούλα με κλαρίνα.

Ο κάθε π@@@@@ς μέγας καλλιτέχνης της Γελοίας τηλεόρασης χωρίς να έχει προσωπική άποψη λαμβάνει ως σωστή την θέση της εισπρακτικής μη κυβερνητικής κουστοδιας και βγαίνει στο προσκήνιο με το άκρως συγκινητικό θέμα των αδέσποτων. Δεν μας χ@@@ς ρε Νταλάρα!!!

Δείτε και τα stories της @doroteamercuri με 100χιλ. ακόλουθους, του γνωστού ηθοποιού Γεωργίου Καραμιχου και το post της @tasosula_eptaliki -αρθρογράφου της Καθημερινης.Η οποία αναφέρει "Η ίδια ιστορία πάντα. Δήμοι ανεύθυνοι, ανεπαρκείς, αναίσθητοι - ναι, αναίσθητοι και απάνθρωποι. Και ζώα που πληρώνουν το τίμημα. Όπως αυτά στη φωτογραφία... Μέχρι πότε; @dimos_tripolis @saveagreekstray #planameoura #strayanimals #greece" Επιτέλους παίρνει τη δημοσιότητα που του αρμόζει το ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!

Μας έχετε πριξει καλέ ΚΥΡΊΕΣ με τα σκυλάκια. Πιο πολύ καλέ..... Κυρίες και κυρίες σας νοιάζουν τα σκυλάκια παρά τα παιδάκια. Καλέ κυρίες.....

5χρονια είναι πολλά ;; Αυτούς ψηφίσατε !! Πήγαινε τσι να δείτε την αυλή του δημάρχου στο Δήμαρχειο ποια άτομα (οικογενειοκρατία ) είναι Τι ζητάτε τώρα ;;;

@14:59 @tassoula_eptakili είναι η δημοσιογράφος στην Καθημερινή και στην ΕΡΤ η οποία ξεφτιλίζει -και δικαίως- τον Δήμο Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος και ο κύριος Παπαδάτος μπουρού να μας εξηγήσουν πόσα χρήματα παίρνουν για τα αδέσποτα και που πάνε ??? Γιατί μυρίζονται σκάνδαλο.

Δήμαρχε ντροπή σου , ήταν ευλογία για την πόλη μας να έχουμε το ίδρυμα Λάτση στην διαχείριση των αδέσποτων , και εσείς που υποψιάζομαι ότι δεν θέλετε να έχετε κανέναν στα πόδια σας για να σας ελέγχει με τα χρήματα που παίρνει ο δήμος .

Άρχισε η δολοφονία χαρακτήρων. Ποιος μας κατηγορεί και για ποιο θέμα; Οι φιλόζωοι για τα αδέσποτα και το καταφύγιο. Πάμε λοιπόν δυνατά. Λοιδωρούμε ξεφτιλίζουμε και βρίζουμε όσους αγαπούν και φροντίζουν τα ζωάκια. Τόσο απλά. Καμαρώστε τον δήμαρχο που βγάζει παγανιά τους υβριστές να καθαρίσουν και να τον βγάλουν ασπροσώπο και πάλι. Λαμπίκο τον κάνει ο γυαλιστής.

Τα ίδια έκανε ο εκπρόσωπος και τα πρωτοπαλίκαρα του δημάρχου όταν μας είχε κράξει πανελληνίως γνωστός ηθοποιός για τα χάλια και την εγκατάλειψη στο θέατρο του Αγιώργη. Τον μηδένιζαν και τον έβριζαν οι αλάνθαστοι πανέμορφοι και τέλειοι τσαρουχοφόροι δημοτικοί μας άρχοντες. Το δόγμα είναι όταν κάποιος ασκεί κριτική για κάποιο θέμα στον δήμαρχο, έχει πάντα άδικο, είναι μ@λ@κ@ς και δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, ενώ εμείς είμαστε θεοί με 55 τακατό τακατά.

Σώστε ένα ελληνικό αδέσποτο λέγεται η Μήν Κσεράσω Ορσε! Δεν είδα ούτε ένα ελληνικό Ποιμενικό!

Με τις τροφές τι γίνεταi?/ Μήπως ξέρει ο παλιός υπεύθυνος και αντιδήμαρχος Λαγός?

Δήμαχε τι λες, θέλεις να σταλούν στους αθηναίους επικριτές της φιλοζωικής σου πολιτικής τα σχολιάκια με τις απόψεις την γλώσσα και το υβρεολόγιο που χρησιμοποιούν οι εντεταλμένοι σχολιαστες σου, για να τα δουν και να πάρουν θέση; Έχουμε screenshots και πλήρη τεκμηρίωση...... Έτσι για να δεις τι ωραίος προορισμός είμαστε και πόσο πιο ωραίος θα γίνουμε... Επειδή εδώ μοιράζεις σανό στα βλαχάκια μη νομίζεις ότι τρώμε σανό και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ποιος είναι αυτός ο λεβεντακος που η γνώμη του θεωρείται αξία δημοσίευσης Μήπως έχουμε τρελαθεί όλοι?

Για τον Παπαδάτο και την καινούργια κτηνίατρο κτυπάνε οι καμπάνες. Τι γίνεται βρε παιδιά εκεί στο καταφύγιο;

Θα πρέπει να παραιτηθούν άμεσα Παπαδάτος και η καινούργια κτηνιάτρος που προσελήφθη πριν μερικούς μήνες από τον δήμαρχο.

Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, με κοινωνικές και φιλοζωικές ευαισθησίες , ο οποίος χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα του για να προβάλλει σημαντικά θέματα. Αν τον γκουγκλάρεις θα καταλάβεις. Και με ένα πολύ δυνατό instagram με μεγάλο impact.Ειναι εκείνος που ανέδειξε το θέμα της Σπάρτης και μετά το έδειχναν σε όλα τα κανάλια. Sorry κιόλας, αλλά που ζεις;; Μάλλον είσαι και εσύ από αυτούς τους άξεστους ακαλλιέργητους που κοιτάνε τη μάσα τους ή είσαι υπερήλικας.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΡΑΦΥΓΙΟ?? ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ?? ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ? ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

Μεγάλο λάθος που έφυγαν. Άνοιξε ο δρόμος για να γίνονται χειρότερα πράγματα από αυτά που γίνονταν πριν έρθουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.