Πρωταθλητής στην Β’ Αρκαδίας ο Απόλλωνας Τυρού

Πρωταθλητής στην Β’ Αρκαδίας ο Απόλλωνας Τυρού

Απρίλιος 27, 2024 - 18:07
12 σχόλια

Ο Απόλλωνας Τυρού είναι πρωταθλητής στην Β’ Αρκαδίας και η ομάδα που παίρνει την άνοδο από την νέα ποδοσφαιρικής σεζόν επιστρέφοντας και πάλι στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας έπειτα από έναν χρόνο.

Το ισόπαλο 1-1 του συγκλονιστικού αγώνα σε εξέλιξη στον Τυρό μεταξύ του Απόλλωνα και του Αετού Δάρα χάρισε στους «μπλε» της Νότιας Κυνουρίας τον τίτλο και ασφαλώς την άνοδο στην Α’ Αρκαδίας από την νέα χρονιά.

Τρομερό παιχνίδι με αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Απόλλωνα ανοίγει το σκορ στο 82’ και τον Αετό Δάρα να ισοφαρίζει στο 83’ ωστόσο το 1-1 έμεινε ως το τέλος με την ομάδα του Τυρού να ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τις επόμενες ώρες ακολουθεί βίντεο με όλες τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης του Απόλλωνα Τυρού με τον Αετό Δάρα για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Τι έγινε ρε παιδιά!!!!!!!η μπαρτσελονα της Αρκαδίας δεν μπόρεσε να ανέβει κατηγορία απέναντι στον τυρο, στην νεστανη, την ελπίδα, την αεκ β????είδατε παιδάκια ότι πρέπει να έχετε κοντή γλωσσίτσα και να μην σηκωνετε πολύ τον αμανέ?? Συγχαρητήρια στον τυρο.. Υγ:Α και με ένα παιχνίδι άνευ αγώνος σε μια απ τις πιο δύσκολες έδρες.. Καλό καλοκαίρι!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα ,μα έπαιζαν μπαλαρα.. Μα ήταν διαστημικοι, μα δεν κοβοντουσαν.. Για να μην παρεξηγηθώ, τα ίδια τα πιτσιρίκια τα έλεγαν και νόμιζαν ότι είναι απλά τα πράγματα..ούτε στο β τοπικό δεν είναι απλά..πολύ καλή ομάδα, μπράβο στο καινούργιο εγχείρημα αλλά λίγο ταπεινοτητα παιδιά..μπράβο στη διοίκηση και στον προπονητή!!εξαιρετικά παιδιά!!!

Καλώς τα τα παιδιά του δαρα που ήθελαν να σηκώσουν και κούπα μέσα στν τυρο !!!!!!

Η Α' Αρκαδίας υποδέχεται και πάλι τον Απόλλωνα στις τάξεις της. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν κάθε εβδομάδα τα ασύστολα μπινελίκια των αγνών και με αθλητικό ήθος φιλάθλων της ομάδας. Φαντάζομαι ότι έχει ξεκινήσει ήδη ο έρανος για να ξαναέρθει στην ομάδα όποιος γυρολόγος-μισθοφόρος κυκλοφορεί εντός ή εκτός Αρκαδίας, γιατί μόνο με ντόπιους παίκτες η πορεία της ομάδας προς την Β' κατηγορία θα είναι μονόδρομος.

Όχι Μπαρτσελονα είναι λίγο για αυτούς.Με την Ρεάλ Μαδρίτης θα τους παρομοιάζεται έτσι την είχανε ακούσει.Δεν πειράζει αυτά παθαίνει όποιος έχει έπαρση.Καλο καλοκαίρι.

Παιδιά ο αετός ήταν μια αντάξια ομάδα που είχε και αυτη τον ίδιο στόχο με εμας δυστηχως έτσι είναι το ποδόσφαιρο μακαρι να μπορούσαμε να κερδίζουμε όλοι μας..Εγώ σαν παίχτης του Απόλλωνα έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους και καλή συνέχεια στο σύλλογο τους! Χαιρομαι που είχα αυτη την ομάδα αντίπαλο γιατί ήταν αντάξιοι και με εκαναν να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο! Πολλά μπράβο στον Αετό και ευχομαι τα καλύτερα για την ομάδα τους!

Ακριβώς ίδια κατάληξη το πρωτάθλημα με πέρσι.. Πέρσι η νεστανη με την δόξα, φέτος ο τυρος με του δαρα..ισοβαθμία πέρσι ισοβαθμία και φέτος..δύο ομάδες δύο χρονιές που πάλευαν μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει ούτε ένας να τους δυσκολέψει..δεν είναι πρωτάθλημα αυτό παιδιά..παρωδία είναι!!!!

Πικρόχολε του 20.25 ο πρώτος που θα αναζητήσουμε να βρούμε θα είσαι εσύ. Και οτι και αν αποφασίσουμε να κάνουμε είτε να προσπαθήσουμε στο Α τοπικό είτε να μείνουμε στο Β γιατί δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για περισσότερα είναι δική μας δουλειά και εσένα να μη σε νοιάζει. Γιατί πολύ απλά ποτέ κανείς μας δεν σε ρώτησε

Ποδοσφαιροφιλε ποσό δίκιο εχεις! Φέτος στην Α Αρκαδίας μας βγήκαν τα μάτια να βλέπουμε ντόπια παιδιά να παίζουν!

Με μία διαφορά φίλε..Η νεστανη πέρσι το έχασε στην ισοβαθμία έχοντας νικήσει τη δόξα στο δεύτερο παιχνίδι, περνώντας απ τις πιο δύσκολες εδρες(μέσα στο Λεωνίδιο) και το έχασε για ένα γκολ διαφορά. Το ΔΑΡΑ φέτος δεν νίκησε σε κανένα παιχνίδι τον τυρο και δεν πήγε να παίξει στο Λεωνίδιο..υπάρχει μια μικρή διαφορά δεν νομίζεις;;;;όπως και να έχει, συγχαρητήρια στην ομάδα του τυρου για το πρωτάθλημα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.