Υπερηφάνεια για έναν σπουδαίο Αστέρα

Υπερηφάνεια για έναν σπουδαίο Αστέρα

Νοέμβριος 28, 2014 - 22:04
0 σχόλια

Ο Αστέρας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League όμως κατάφερε να κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους του και να βάλει τις βάσεις για να χτίσει το δικό Ευρωπαϊκό μοντέλο τα επόμενα χρόνια.

Μια ιστορία που ξεκινά από τις αρχές καλοκαιριού με τους «κιτρινομπλέ» να περνούν  3 προκριματικούς γύρους  και να γίνονται η πρώτη επαρχιακή ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που συμμετάσχει σε φάση ομίλων του Europa League.

Και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… Ένα παραμυθένιο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Europa League ξεκινά με τον Αστέρα να συνεχίζει τις μεγάλες καλοκαιρινές υπερβάσεις και να τρελαίνει όλη την Ευρώπη και φυσικά τους φιλάθλους του.

Μεγάλες στιγμές, ισοπαλία στην Πόλη στην πρεμιέρα των ομίλων, νίκη επί της Παρτιζάν η πρώτη στην ιστορία που έφερε τον Αστέρα μάλιστα στην κορυφή του ομίλου, διπλά παιχνίδια με την Τότεναμ με τον Αστέρα να πραγματοποιεί στο δεύτερο μάτς ένα φανταστικό παιχνίδι και βάζει στα σχοινιά για 45’ λεπτά τους Λονδρέζους, ανατροπή με την Μπεσίκτας και σεντόνι  Europa League στο κέντρο του Μοριά.

Μάλιστα ο Αστέρας και στα 5 παιχνίδια του Europa League που έχει δώσει έχει σκοράρει και έχει στην συγκομιδή του 5 βαθμούς ενώ υπολείπεται ακόμα ένας αγώνας . Και όλα αυτά παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο με τον Αστέρα σε κάθε παιχνίδι να προσπαθεί να δημιουργήσει για να πάρει το αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλες ομάδες με τεράστια μπάτζετ και παίχτες παγκόσμιας κλάσης.

Στην παρθενική του συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης ο Αστέρας κοίταξε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και αν είχε λίγο τύχη θα μπορούσε να φτάσει και στην πρόκριση και με την αγωνιστική του εικόνα που έδειξε κέρδισε την Ευρωπαϊκή αναγνώριση, μεγάλωσε και έκανε υπερήφανους όλους τους φιλάθλους του.

Τώρα η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα όμως η φετινή πορεία είναι η αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Με τις εμπειρίες που κέρδισε βγαίνει πιο ώριμος και με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πρόκριση.

Το εν λόγο ταξίδι για τους φιλάθλους του Αστέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη όσων έζησαν από κοντά αυτές τις μοναδικές στιγμές με το αίσθημα της  ανατριχίλας να κυριαρχεί με τα κατορθώματα της αγαπημένης τους ομάδας.

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα που έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία της και έβαλε τα θεμέλια να χαρίσει στον κόσμο της ακόμα πιο σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο μέλλον σε Ελλάδα και Ευρώπή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.