Υπεγράφη ο προσυμβατικός έλεγχος για τον Βιολογικό Βόρειας Κυνουρίας (photos)

Υπεγράφη ο προσυμβατικός έλεγχος για τον Βιολογικό Βόρειας Κυνουρίας (photos)

Σεπτέμβριος 18, 2014 - 14:27
0 σχόλια

Μετά το λιμάνι ένα από τα σημαντικότερα έργα της Βόρειας Κυνουρίας

Την Πέμπτη στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κου Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου του δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων, ο Διευθυντής του Ταμείου ΕΠΕΡΑΑ, κος Νίκος Μαμαλούγκας, υπέγραψε την έγκριση του προσυμβατικού ελέγχου για το έργο «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, οικισμών Μεσογείου Άστρους – Χειμερινής Μελιγούς και Παρ. Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι με το έργο αυτό θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και εκτός αυτού το έργο θα έχει προστιθέμενη αξία σε πολλά επίπεδα. Ο κ. Μαντάς δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτή τη σημερινή εξέλιξη και τόνισε ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν το έργο εντός χρονοδιαγράμματος. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υπογράψουν και με τον ανάδοχο του έργου ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Έως 31-12-2015 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Αργότερα αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από το δημαρχείο του Άστρους.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.