Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το "Θυρεάτη" και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Άστρους

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το "Θυρεάτη" και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Άστρους

Δεκέμβριος 15, 2012 - 17:22
1 σχόλια

O Σύλλογος «Θυρεάτης» γνωστοποιεί ότι σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο του Άστρους «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», πραγματοποιεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 8.30 μμ, εκδήλωση στο Ιδρυμα Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη. Η εκδήλωση θα γίνει με τη συμμετοχή της ομάδας παραδοσιακού πολυφωνικού τραγουδιού του Συλλόγου, καθώς  και χορευτών των τμημάτων του. Θα παρουσιαστούν κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας,  και χοροί που συνήθιζαν να χορεύουν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια του δωδεκαημέρου.

Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι φιλανθρωπικός. Και ο σύλλογος προσκαλεί , όσοι προσέλθουν να φέρουν, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα σε σχετικά καλή κατάσταση, είδη πρώτης ανάγκης (πχ χαρτικά, σαμπουάν, κ.ά) και ό,τι άλλο έχει η αγάπη του καθενός και μπορεί να διατεθεί από το κοινωνικό παντοπωλείο.

Στο κάλεσμα του Συλλόγου αναφέρεται:
Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή σας και θα θέλαμε να δούμε όλους τους πολίτες της περιοχής να ευαισθητοποιούνται και να βοηθούν στην προσπάθεια αυτή. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση. Η συμμετοχή σας θα είναι ανακούφιση για ένα κομμάτι της κοινωνίας μας και είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία, το σημαντικότερο αγαθό όλων, και συφικά ετυχία και αγάπη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στον Θυρεάτη και στο καλάθι του πτωχού αδελφου της ενορίας του Αγίου Νικολάου Άστρους.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.