Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον δημοτικό λαχανόκηπο Τρίπολης

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον δημοτικό λαχανόκηπο Τρίπολης

Μάρτιος 29, 2017 - 12:22
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζει το θεσμό του Δημοτικού Λαχανόκηπου, όπου το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των συμπολιτών μας, ήταν και παραμένει άκρως ενθαρρυντική.

Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος θα συνεχίσει και φέτος στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε και τις προηγούμενες χρονιές στην περιοχή «Αρσενέικα» Τρίπολης.

Στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, όπως είναι γνωστό, η καλλιέργεια γίνεται ΜΟΝΟ με βιολογικές μεθόδους.

Θα παραχωρηθούν στους ενδιαφερόμενους αγροτεμάχια μέχρι τη λήξη του τρέχοντος έτους, δηλαδή μέχρι 31/12/2017,με το συμβολικό τίμημα των είκοσι (20) ευρώ για όλους τους δικαιούχους.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν μέχρι και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 σχετική αίτηση,

στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου στον 2ο όροφο του Δημαρχείου (οδός: Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης), αρμόδιοι υπάλληλοι : Ψιμάρνη Π., Καρώνης Γ., τηλ.2713600427, 2713600428.

Εάν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβαίνουν τα προς διάθεση αγροτεμάχια, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (αίτηση – κλήρωση κ.λ.π) και σε περίπτωση που υπάρχουν  αδιάθετα «αγροτεμάχια», θα μπορεί κάποιος από τους επιλαχόντες καλλιεργητές εφόσον το επιθυμεί, να αποκτήσει και γειτονικό αδιάθετο αγροτεμάχιο (όχι παραπάνω από ένα), με το συμβολικό τίμημα των 10 ευρώ/έτος.

Επίσης ενημερώνουμε τους «περσινούς δικαιούχους», εφόσον το επιθυμούν μπορούν να έχουν το ίδιο αγροτεμάχιο και φέτος καθώς και να καθαρίσουν το χώρο τους από υποστυλώματα που τυχόν έχουν αφήσει προκειμένου να λειτουργήσει ο Δημοτικός Λαχανόκηπος χωρίς προβλήματα.

Η λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου γίνεται με βάση τον κανονισμό λειτουργίας που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.