Ξεκίνησε η χιονόπτωση στην Αρκαδία

Ξεκίνησε η χιονόπτωση στην Αρκαδία

Δεκέμβριος 28, 2014 - 14:18
0 σχόλια

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνιση τους στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου "καλωσορίζοντας" με τον τρόπο αυτό τον φετινό χειμώνα.

 Ξεκίνησε η χιονόπτωση, οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και σιγά σιγά αρχίζει να το στρώνει

Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου είναι έτοιμοι  για τη νέα χειμερινή σεζόν, ευελπιστώντας πως οι καιρικές συνθήκες θα είναι με το μέρος τους, και τα βουνά θα ντυθούν σύντομα στα "λευκά" και η οικονομική κρίση δεν θα σταθεί τροχοπέδη στην προσέλκυση τουριστών.

Η ορεινή Αρκαδία θεωρείται από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας καθώς τα πλούσια ελατοδάση,  τα γραφικά χωριουδάκια και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο δραστηριοτήτων, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της φύσης.

Αδιαμφισβήτητα το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου είναι πόλος έλξης εκατοντάδων φίλων της χιονοδρομία και όχι μόνο, καθ' όλη τη διάρκεια τις χειμερινής περιόδου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.