Ξεκινά η αναβάθμιση 6 παιδικών χαρών στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ξεκινά η αναβάθμιση 6 παιδικών χαρών στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ιούλιος 31, 2017 - 16:44
0 σχόλια

Με μεγάλη ικανοποίηση ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος ανακοίνωσε την αναβάθμιση έξι παιδικών χαρών στον Δήμο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ακολουθεί το κείμενο της σύμβασης, η οποία υπεγράφη την Παρασκευή 28/7:

Υπεγράφη την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της αναδόχου εταιρείας Παρκοτεχνική Α.Ε η προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών Δήμου Νότιας Κυνουρίας» με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο σε συνέχεια της 109.7/2016 απόφασης ΔΣ του Πράσινου Ταμείου περί ένταξης της προμήθειας.

Η σύμβαση αφορά την προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών και λοιπού αστικού εξοπλισμού για την ανάπλαση έξι παιδικών χαρών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας, όπως αυτές έχουν καθορισθεί από την κείμενη νομοθεσία και πρέπει να εφαρμόζονται υποχρεωτικά. Συγκεκριμένα η προμήθεια πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των κάτωθι παιδικών χαρών:

1. Οικισμός Λεωνιδίου πλησίον Παραποτάμιο Δρόμου
2. Οικισμός Λεωνιδίου στην πλατεία 25ης Μαρτίου
3. Παιδικός Σταθμός Λεωνιδίου
4. Νηπιαγωγείο Λεωνιδίου
5. Τοπικής Κοινότητας Μελάνων
6. Τοπικής Κοινότητας Κοσμά
και περιλαμβάνει 
• Όργανα παιδικής χαράς εναρμονισμένα με τις ισχύουσες διατάξεις 
• Σύγχρονο αστικό εξοπλισμό ( παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, φωτιστικά )
• Περιφράξεις χώρων, δάπεδο ασφαλείας και πόρτες
Η προμήθεια καλείται να αντιμετωπίσει τη σημερινή μη συμμόρφωση των συγκεκριμένων παιδικών χαρών σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία και μέσω της εγκατάστασης κατάλληλου εξοπλισμού να δημιουργήσει πιστοποιημένες ασφαλείς παιδικές χαρές, οι οποίες θα είναι πόλος ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής παιδιών και των συνοδών τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.