Ξεχωρίζει Γιάννη Αποστολόπουλο το Κορακοβούνι για τον πάγκο του

Ξεχωρίζει Γιάννη Αποστολόπουλο το Κορακοβούνι για τον πάγκο του

Ιούνιος 23, 2019 - 20:01
0 σχόλια

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται το Κορακοβούνι με το όνομα του Γιάννη Αποστολόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους των ανθρώπων της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας.

Εκτός από την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα και με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με ξεκάθαρη διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρχει θετική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.

Ο Γιάννης Αποστολόπουλος ανήκει στην νέα γενιά Αρκάδων προπονητών έχοντας εξαιρετικό δείγμα γραφής με τον Μαντινειακό ενώ το Κορακοβούνι είναι πάντα μια ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα με υψηλούς στόχους.

Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν στο προσεχές διάστημα και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και αν ο Γιάννης Αποστολόπουλος ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα με το Κορακοβούνι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.