Το ξεχωριστό post για το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς του Δημήτρη Στασινόπουλου

Το ξεχωριστό post για το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς του Δημήτρη Στασινόπουλου

Μάιος 03, 2020 - 10:49
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Στασινόπουλος με ένα ιδιαίτερο post με μια φωτογραφία με τα ποδοσφαιρικά του ρούχα στην ντουλάπα, στέλνει το δικό του ξεωριστό μήνυμα για το τέλος της ποδοσφιρικής αυτής χρονιάς και παράλληλα τα συγχαρητήρια του στους συμπαίχτες, στον προπονητή του και σε όλους τους συντελεστές της εφετινής πορείας του Παναρκαδικού στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά

Το ντουλάπι με τα ονειρα έκλεισε νωρίς για  φέτος από καποιους που είναι πιο επικίνδυνοι και από τον περιβόητο ιο.Αφηστε μας να παλέψουμε για ότι αγαπάμε και ζούμε από αυτό.Η τρομοκρατία των καναλιών σας που μια τα λέτε έτσι και μια αλλιώς κούρασε.Ενα τελευταίο που αφορά την ομάδα που υπηρετούσα φέτος τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ,συγχαρητήρια σε όλους  διοίκηση παίχτες προπονητικό τιμ τον φροντιστή μας και τον κόσμο που μας στήριζε από τη πρώτη μέρα!Καλή δύναμη για τις πιο δύσκολες μέρες που θα έρθουν τώρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.