Ξέφρενοι Βαλκανικοί ρυθμοί στο Μελιτζάzz Λεωνιδίου (photos+video)

Ξέφρενοι Βαλκανικοί ρυθμοί στο Μελιτζάzz Λεωνιδίου (photos+video)

Ιούλιος 04, 2015 - 02:23
0 σχόλια

Το καλοκαίρι η τσακώνικη μελιτζάνα γίνεται η αφορμή για να γιορτάζει το Λεωνίδιο εις διπλούν. Το Λεωνίδιο από την Τετάτρη 1 Ιουλίου ζεί στους ρυθμούς του Μελιτζάzz με μουσικές χορούς και παραδοσιακές γεύσεις με πρωταγωνιστή την μελιτζάνα.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στα πλαίσια του Μελιτζάzz πραγματοποιήθηκε συναυλία στην περιοχή Παραπόταμος (ΚΤΕΛ) με την Αγγελική Τουμπανάκη & the Buzz Bastardz Συναυλία με ξέφρενους Bαλκανικούς ρυθμούς και μελωδίες της Μεσογείου.
Η μουσική αυτή σε συνδιασμό με την jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς και βοκαλισμούς, δημιούργησαν συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όσους βρέθηκαν εκεί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συναυλία καθώς και την δήλωση του ο καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ κ. Σωτήρη Μπόλη

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξέφρενοι Βαλκανικοί ρυθμοί στο Μελιτζάzz Λεωνιδίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.