Χανιά-Αστέρας Τρίπολης 0-1: Πρόκριση στους «16» για τον Αστέρα

Χανιά-Αστέρας Τρίπολης 0-1: Πρόκριση στους «16» για τον Αστέρα

Οκτώβριος 31, 2013 - 18:27

Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη  με 1-0 στα Χανιά και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.

"Ήρωας" της αναμέτρησης για άλλη μία φορά ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα με κεφαλιά στο 80ο λεπτό.

Σε εκείνο το λεπτό, ο Ουρτάδο εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο κόρνερ με τον Ντε Μπλάσις να σηκώνεται ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου. Αυτό είναι το έκτο φετινό γκολ του Ντε Μπλάσις στις επίσημες υποχρεώσεις του Αστέρα.

Επτά λεπτά αργότερα ο Αστέρας πλησίασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όταν ο Πιπίνης έκανε ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μπαράλες, του οποίου το σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ποιοτικές δάφνες, με τον Αστέρα να έχει καλές στιγμές στο 10’ στο 18’ και στο 65’ με τα σουτ των Σέτι, Χουάνμα, Μπακασέτα να φεύγουν ελάχιστα άουτ από την εστία των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, όταν σε κεφαλιά του Παπατζίκου στο 15’ ο Μπαντής απέκρουσε εντυπωσιακά, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι της εστίας του Αστέρα στη συνέχεια της φάσης.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), που απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πάγκαλο στο 69ο λεπτό.
ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85’ Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68’ Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75’ Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης.
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Πιπίνης, Κουρμπέλης (73’ Μπαράλες), Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59’ Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Χουάνμα (83’ Ουσέρο), Ουρτάδο.

 

Ειδήσεις: