Βράβευση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για το σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης (pics,vid)

Βράβευση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για το σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης (pics,vid)

Μάιος 19, 2023 - 23:00
0 σχόλια

Βραβείο για το σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης έλαβε ο δήμος Νότιας Κυνουρίας στα Energy Mastering Awards 2023.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά από την BOUSSIAS Events στις 17 Μαΐου 2023 και σε αυτή παρευρέθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος.

Τα βραβεία ανέδειξαν για άλλη μία χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές για τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης, την εξοικονόμηση πόρων και λειτουργικών δαπανών (ηλεκτρική ενέργεια, καύσιμα, νερό, πρώτη ύλη) και την προστασία του περιβάλλοντος.

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία ΘΦ ΑΤΕΕ, μέλος του Ομίλου Olympios, στα πλαίσια αντιμετώπισης ενός συνόλου θεμάτων στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης, προχώρησε στην υλοποίηση ενός καινοτόμου έργου τηλεμετρίας με τίτλο «Προμήθεια συστήματος απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του δήμου Νότιας Κυνουρίας».

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία είκοσι τριών (23) Τοπικών Σταθμών Ελέγχου (Τ.Σ.Ε.) για την παρακολούθηση όλων των κρίσιμων παραμέτρων (παροχή, πίεση, στάθμη, ποιοτικά χαρακτηριστικά και άλλες κρίσιμες παραμέτρους) στις υποδομές του δικτύου, κατάφερε να εξοικονομήσει σε ετήσια βάση ενέργεια ανερχόμενη στις 50.000 KWh. Ο αριθμός αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός και μεγάλος, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε.

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κατά την παραλαβή του βραβείου ανέφερε:

Στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας έχουμε σχέδιο για την εξωστρέφεια και την εναλλακτικότητα, στον τουρισμό, στις νέες τεχνολογίες, στη διαχείριση ύδατος και της ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βράβευση του δήμου Νότιας Κυνουρίας στα Energy Awards


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.