Βόρεια Κυνουρία: Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Βόρεια Κυνουρία: Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Οκτώβριος 02, 2015 - 09:07
0 σχόλια

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε η Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Ο κ. Σαβούρδος Πέτρος, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» είπε:

Με την υπ’ αριθμό 69/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συγχωνεύτηκαν οι επιμέρους Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε δύο Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό 1752/Β/03-08-2011 ΦΕΚ.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 69/2011 απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου και με τα προβλεπόμενα στο παραπάνω ΦΕΚ σύστασης των δύο Νομικών Προσώπων, εκτός από τις τακτικές κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνουν ως πόρους οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, προβλέπεται και η ετήσια επιχορήγηση από το ήμο σε κάθε Σχολική Επιτροπή, με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 ευρώ).

Έτσι ο κ. Σαβούρδος εισηγήθηκε την επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε ετήσια επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 ευρώ) και την ετήσια επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 ευρώ).

Οι παραπάνω επιχορηγήσεις, θα βαρύνουν τον Κ.Α.: 00-6711.001 του προϋπολογισμού του ήμου, οικονομικού έτους 2015, στον οποίο υπάρχει εγγεγραμμένη ανάλογη πίστωση

Παραπέμπει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, για την ψήφιση της σχετικής πίστωσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.