Βλαχοκυριάκος - Σιόλας: «Το πιστέψαμε...» (vid)

Βλαχοκυριάκος - Σιόλας: «Το πιστέψαμε...» (vid)

Φεβρουάριος 26, 2017 - 11:27
0 σχόλια

Ο Ορχομενός έγραψε ιστορία καθώς για πρώτη φορά θα είναι φιναλίστ σε τελικό κυπέλλου Αρκαδίας έχοντας την δυνατότητα να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στο Λεωνίδιο που θα είναι ο αντίπαλος του στον μεγάλο τελικό.

Η φετινή πορεία του Ορχομενού μοιάζει παραμύθι που δεν πρόκειται θα σταματήσει αν η ομάδα δεν βρει μπροστά της τον δράκο αφού μετά την εξαιρετική πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα βρίσκεται και στον φετινό τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Κώστας Βλαχοκυριάκος και Παναγιώτης Σιόλας έχουν επωμιστεί διπλό σύνθετο ρόλο στον φετινό Ορχομενό οδηγώντας την ομάδα του Λεβιδίου εκ του ασφαλούς σε επιτυχίες όπως αυτή του τελικού του κυπέλλου Αρκαδίας.

Ο Κώστας Βλαχοκυριάκος ως παίχτης προπονητής δήλωσε πως η ομάδα του το πίστεψε και ότι είναι από τις σημαντικότερες στιγμές του στο άθλημα καθώς αυτό γίνεται με την φανέλα του Ορχομενού της ομάδας του χωριού του.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σιόλας γυμναστής του Ορχομενού τόνισε πως η ομάδα είναι μια καλή παρέα από την αρχή της σεζόν, στάθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο χαρακτηρίζοντας τον χαρά του ποδοσφαίρου και επισήμανε πως το Λεωνίδιο είναι το φαβορί ωστόσο ο Ορχομενός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Κώστας Βλαχοκυριάκος

Για τον δικό του φετινό σύνθετο ρόλο στην ομάδα και την πορεία του Ορχομενού: ‘’Είναι πολύ δύσκολο αυτό και να παίζεις και να κατευθύνεις την ομάδα. Τα παιδιά λείπουν καθώς υπάρχουν αρκετοί φοιτητές. Έχουμε δυσκολίες και γι’ αυτό η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη εκτός του ότι δεν έχει ξανά πάει η ομάδα σε τελικό κυπέλλου Αρκαδίας αλλά ούτε και σε ημιτελικό. Η αλήθεια όμως είναι ότι το πιστεύαμε πολύ παρόλο που είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Πιστεύαμε και την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και κάτι καλό στο κύπελλο’’.

Για το πόσο ξεχωριστή είναι για τον ίδιο η στιγμή αυτή: ‘’Σαν ποδοσφαιριστής έχω κάνει και άλλα πράγματα στην καριέρα μου αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό γιατί είναι με την ομάδα και τα παιδιά του χωριού μου. Μία ομάδα που ήταν στην Β’ κατηγορία, που δεν κυνηγούσε το κύπελλο. Φέτος το κυνηγήσαμε, περάσαμε την Τεγέα και από τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα’’.

Για τον τελικό: ‘’Πιστεύω ότι το Λεωνίδιο έχει τον πρώτο λόγο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που τα παιδιά μαζεύονται στις προπονήσεις κάθε μέρα. Αν παίξουμε σε φυσικό χορτάρι τα παιδιά του Λεωνιδίου το ξέρουν καλύτερα αν πάλι πάμε σε πλαστικό τότε θα είναι και καλύτερες οι πιθανότητες για εμάς’’.

Παναγιώτης Σιόλας

Για τον νέο του ρόλο στην ομάδα και την φετινή σεζόν: ‘’Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να ξεκινήσω κάτι καινούριο γιατί μέχρι πέρσι έπαιζα με αυτά τα παιδιά. Είναι καλό ότι καταφέραμε μαζί με τον Κώστα (Βλαχοκυριάκο) να κάνουμε μία καλή παρέα και μία καλή ομάδα. Τα παιδιά μας σέβονται, μας ακούν και για τον λόγο αυτό έχουμε και αυτό το αποτέλεσμα’’.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: ‘’Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η χαρά του ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν τελειώσαμε τις φάσεις που έπρεπε στην κανονική διάρκεια. Το σκορ θα μπορούσε να είχαμε σκοράρει αλλά το πληρώσαμε από μία στημένη φάση και ευτυχώς στην παράταση βρήκαμε τις δυνάμεις να ισοφαρίσουμε και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους’’.

Για τον τελικό με το Λεωνίδιο: ‘’Είναι αλήθεια ότι το Λεωνίδιο είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς και από όλες τις ομάδες του τοπικού. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από την συμμετοχή τους στις προπονήσεις. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα και κατά συνέπεια εμείς θα έχουμε τον δεύτερο λόγο σε αυτόν τον τελικό. Πιστεύω ότι θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι αυτό’’.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Βλαχοκυριάκος-Σιόλας: Το πιστέψαμε


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.