Βελτίωση οδικού δικτύου στη Βόρεια Κυνουρία

Βελτίωση οδικού δικτύου στη Βόρεια Κυνουρία

Οκτώβριος 09, 2015 - 09:50
0 σχόλια

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και έλαβε αποφάσεις περί έγκρισης έργων στον Δήμο προς όφελος των πολιτών.

Ένα από τα έργα τα οποία συζητήθηκαν και έλαβαν την ομόφωνη απόφαση των μελών του ΔΣ ήταν και το έργο «Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Δολιανών – Αγ. Γεωργίου – Μελιγούς – Πλατάνας – Σίταινας και Μεσορράχης», το οποίο είναι προϋπολογισμού μελέτης 59.029,65  ευρώ. 
Είναι ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών οι οποία συχνά χρησιμοποιούν τους δρόμους για να κατευθυνθούν προς τις διάφορες εργασίες τους και έως τώρα η πρόσβαση ήταν δύσκολη.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντάς εισηγούμενος το συγκεκριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης θέμα ανέφερε ότι η  πίστωση για την εκτέλεση του έργου έχει εξασφαλισθεί από ΣΑΤΑ.
Η ανάδειξη του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: « Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Δολιανών
– Αγ. Γεωργίου – Μελιγούς – Πλατάνας – Σίταινας και Μεσορράχης»  θα γίνει με πρόχειρο διαγωνισμό [άρθρο 29 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ)] και με τους όρους του παρόντος τεύχους και καλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες να υποβάλλουν προσφορά. 

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 10.11.2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (λήξη επίδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Οι αποκλειστικές και ενδεικτικές τμηματικές προθεσμίες του έργου αναφέρονται στην Ε.Σ.Υ.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.