Βαριά ήττα για τον ΠΑΟ Ρουφ του Ζευκιλή στα Σούρμενα

Βαριά ήττα για τον ΠΑΟ Ρουφ του Ζευκιλή στα Σούρμενα

Οκτώβριος 17, 2018 - 16:20
0 σχόλια

Βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟ Ρουφ του Αρκά Παναγιώτη Ζευκιλή από τα Σούρμενα με 4-0 στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Αθηνών.

Τα Σούρμενα πήραν τους τρεις βαθμούς με τέρματα των Δημογιάννη, Κολλινιάτη, Παπαδάκη και Φωστέρη με τον νεαρό Αρκά να περνάει στον αγώνα ως αλλαγή στο 78ο λεπτό σε ένα σημείο όπου τα πάντα είχαν κριθεί αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής): Λύρος, Θυμιανός, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Β. Δημογιάννης (Ακογλάνης), Φωστέρης (Φατσέας), Παπαδάκης(Μερετσόλιας), Φέρτης (Ζουζουλής), Σπ. Δημογιάννης, Πρέκας.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τζαφέρης, Τσινιάς, Τριανταφύλλου, Μπένας (Καρυπίδης), Λαγκαδινός, Χατζηαθανασίου (Ζευκιλής), Τύρπος, Θαναηλάκης (Κολοβός), Μητρόπουλος (Χίος), Τομπουλίδης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.