Υποψήφιος με τον Τατούλη ο τέως αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας

Υποψήφιος με τον Τατούλη ο τέως αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας

Οκτώβριος 04, 2010 - 13:41
53 σχόλια

Ο πολιτικός μηχανικός και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Γιάννης Σταματάκος θα συμμετάσχει στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη. Ο κ.Σταματάκος με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1977 όπου ήταν αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Πολιτικού Μηχανικού

- Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1950, γονείς του ο Παναγιώτης Σταματάκος, Γεωπόνος και η Αλίκη Σταματάκου-Καρλή, Υπάλληλος Αγροτικής Τράπεζας.
- Έγγαμος με τη Μαρία Σταθοπούλου του Σωτηρίου και πατέρας 3 τέκνων, Παναγιώτης φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός, Βασιλική φοιτήτρια Νομικής και Σωτήρης μαθητής Γυμνασίου.
- Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 1968-1973.
- Έφεδρος Αξιωματικός Μηχανικού – Επικεφαλής κλιμακίων 5ης ΜΟΜΑ σε έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 1974-1976.
- Μελέτες-Επιβλέψεις και Κατασκευές Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων από το 1976 έως σήμερα.
- Μέλος Τ.Ε.Ε. και αιρετό μέλος Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου 1990-1996, 2007-2010. Εκπρόσωπος Τ.Ε.Ε. σε Συμβούλια ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΣΧΟΠ Νομαρχίας Αρκαδίας.
- Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης 1990-1993.
- Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης 1986-1998. Αντιδήμαρχος Τρίπολης 1993-1994. Αντιπρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Τ. 1992-1998. Πρόεδρος Δημοτικής Ραδιοφωνίας 1989-1996. Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής 1995-1998.
- Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας 1977-1978. Αναπληρωματικό μέλος Κ.Ε. Νέας Δημοκρατίας 1979. Εκλεγμένο μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ. Αρκαδίας 1978-1982, 1990-1991. Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας 2007-έως τον Ιούνιο του 2010. Εκλεγμένο μέλος Συνεδρίων Ν.Δ. 1979, 1986, 1997, 2000, 2004, 2007.
- Εκδότης-Διευθυντής εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αρκαδικός Τύπος» 1980-1988.
- Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Αθλητικών Συλλόγων Παναρκαδικού Α.Ο., Γ.Σ. Αρκαδίας και Ε.Α.Κ. Τρίπολης.
- Πρόεδρος Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Αρκαδίας 2000-2010.


53 Σχόλια

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΕ ΗΣΥΧΑ, ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ!

e ma otan vgainei o lykourentzos me yfos vonaparti kai milaei gia diagrafes ti perimenei? na ton fovithoun? ki allous tha steilei me tin symperifora tou ston tatouli!

Δεν φτάνει ο διχασμός των στελεχών της ΝΔ με το θέμα του Δράκου - Τατούλη, είχαμε και τις Δηλώσεις του Λυκουρέντζου. Δεν ξέρω αν αυτό που κάνει είναι το καλύτερο... το να απειλεί με διαγραφές. Σε ένα κόμμα υπάρχουν πολλές φωνές. Αυτές οι δηλώσεις εξοργίζουν τα στελέχη και δεν χαμηλώνουν τόνους ώστε να αφοσιωθούν στις εκλογές.

Πρασινοφρουρέ άσε τις προβοκάτσιες και μάλιστα εκ του προχείρου. Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι καθόλου διχασμένος και στοιχίζεται με τον Δράκο.

Είναι απλό το θέμα. Είσαι Αρκάδας που στηρίζεις ΝΔ και Τατούλη για 20 χρόνια. Τι κάνεις σε αυτές τις εκλογές? αλλά μην απαντάς καλύτερα γιατί εσύ είσαι ταγμένος στην μια πλευρά. Δεν είναι όλα προβοκάτσια. Απλή ερώτηση είναι και πολλοί αρκάδες με καταλαβαίνουν.

Άλλος ένας απόστρατος της πολιτικής στο πλευρό του "Ανεξάρτητου"!!! Άντε και ο Γκικόπουλος! Αλήθεια είδατε την φώτο Τατούλη με τους Ανεξάρτητους παρατρεχάμενους στην παρέλαση; Πολλά τα γέλια!

dropi tou stamatakou.fainetai oti den htan pote nea dimokratia... kurie tatouli me tetoia atoma vlepw na sas pernaei kai o upopsifios tou kke. o stamatakos dimotikos simvoulos me diskolia evgaine. o drakos epelekse swsto atomo opws o mandronis pou einai adiafthartos. an kai pasok egw tha psifisw drako. akou stamatako.o tupos mas trelane.sigxaritiria kurie papandreou gia thn epilogi tatouli. mavro ston tatouli.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

re tatouli ton stamatako pou ton ksethapses 65 xronwn. o antrwpos den ekane gia to dimo.tha kanei gia thn perifereia.psifodeltio httas apo ton tatouli vlepw.mhpws thelei na xasei?

Ο Δράκος θα ανακουφίστηκε όταν άκουσε ότι θα είναι υποψήφιος ο Σταματάκος. Δράκος ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την αυτοδιοίκηση. Όλοι μαζί με Δράκο

o tatoulis trelane olo ton kosmo me thn eppilogi tou stamatakou o opoios ase pou einai neodimokratis den exei prosferei kai tipota sthn tripoli. sigouros nikitis o drakos kai me megalh diafora panw apo 65% poios stamatakos re paidia?

ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ?

Μαλλον εισαι πολυ μικρος για να μην θυμάσαι τι έχει κανει ο Σταματάκος στην πόλη...Το δημοτικό ραδιόφωνο χάρη στο Σταματάκο υπάρχει...όσο για τον Νομάρχη μας τον Κωνσταντόπουλο...για ρώτα να μάθεις...μήπως του χρωστάει πολλά από το 86΄...;;;

ο ανωνυμος πηρε την εντολη απο τον γραμματεα και αρχισε παλι

Ότι ως αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ είχε πατήσει σε δύο συνεδριάσεις σε σύνολο είκοσι και ήταν εντελώς ανενεργός, θα το γράψει κανείς; Ή ότι ήταν ανέκαθεν Τατούλης, παρά ΝΔ, θα το επισημάνει κάποιος; Μάθετε να γράφετε την αλήθεια επιτέλους!!!

Bravo Petro oraia apantisi stin ipopsifiotita mandroni...o kosmos thelei neous kai afthartous anthropoys!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ.ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕ?ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΔΡΑΚΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΣΤΑΘΕΡΗ ΛΥΣΗ. Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΗΔΗ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.

Ρε παιδιά συγγνώμη, αφού αφήσατε το σχόλιο που τον λέει "βαψομαλλιά", γιατί σβήσατε εκείνο που τον παρομοιάζω με το Λάκη Τζορντανέλλι;

Έχεις δίκιο "νίψον", το λάθος ήταν δικό μου , έσβησα το μήνυμα σου από βιασύνη

Ε λοιπόν ας το επαναλάβω... Αυτή τη φωτογραφία του Λάκη Τζορντανέλλι που την βρήκατε ρε παιδιά;

Μπαρούτσας - Σταματάκος - Μουστόγιαννης η ομάδα της νίκης!!!!

Ποιός θα μας πεί για τα πεζοδρόμια του Σταματάκου; Θα τα πει χύμα ο Πετράν;

γιατι ο μανδρωνης που συζηταγε να ναι υποψηφιος περιφερειακος συμβουλος με τον πετρο τατουλη δεν ειναι για γελια;;;;;;;; λοιπον,επειδη η κουβεντα εχει γινει απολιτικη και η πλατφορμα του Πετρου Τατουλη ειναι βαθυτατα πολιτικη θα παρακαλουσα να επικεντρωθουμε σε αυτη την οψη της εκλογικης μαχης..Τα περισσοτερα σχολια ειναι επι προσωπικου,συμπαθειας ή εμπαθειας προς το προσωπο των υποψηφιων.

Ο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΑΝΑ ΤΗ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι ΠΑΣΟΚατζήδες του Τατούλη ας ασχολούνται με το κόμα τους και ας αφήσουν την ΝΔ.

Δυστυχώς για το σύστημα ΠΑΣΟΚ - Τατούλης - ΛΑΟΣ η επιλογή Μανδρώνη οδηγεί στην σύνθεση και στην Νίκη και όχι στην εσωστρέφεια και τις διαγραφές!

Κάποιοι στην διαδρομή τους μπορεί να διαφοροποιήθηκαν από τον Μητσοτάκη αλλά δεν έτρεξαν να γίνουν δεκανείκια του ΠΑΣΟΚ για να βρουν πολιτιτκή στέγη! Αλλά από πολτικούς με μοναδική αφετηρία την ποσωπική φιλοδοξία τι περιμένει κανεις;

MalcolmX δεν είναι προσωπική η επίθεση, αλλά αυτά που αναφέρεις για περίπτωση ένταξης Μανδρώνη στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο Τατούλη είναι κραυγαλέα ψέματα και φτηνές προβοκάτσιες. Η προπαγάνδα πρέπει να έχει και τα όριά της και θα 'πρεπε να ένιωθες ελάχιστη -έστω- ντροπή.

Κάθε φορά που χάνεται ένα στέλεχος της ΝΔ γίνεται μια καλή προσπάθεια να βγει σκάρτος και άχρηστος! Τι να κάνεις όμως που κάποιοι "άξιοι" δεν χωράνε στα κόμματα και σε στενούς κύκλους αλλά είναι αποδεκτοί από όλους!

Ο Σταματάκος αγωνίζεται για τη ΝΔ των ηθικών αξιών από το 1977. Αυτός έβγαλε Δήμαρχο τον Κωνσταντόπουλο το 1986, με την εφημερίδα του "Αρκαδικός Τύπος". Έφτιαξε το Δημ. Ραδιόφωνο κι έστησε τη ΔΕΥΑΤ. Διόρισε το Σμυρνιώτη, το Μανδρώνη και τη Λυμπεροπούλου. Παρέμεινε στους αγώνες της ΝΔ, όταν ο Α. Λυκουρέντζος έφυγε από αυτήν, βρίζοντάς την σε ομιλία του στην Κεντρική Πλατεία, όπου την αποκαλούσε "κόμμα της σήψης και της διαφθοράς".

Ο Λυκουρέντζος δεν έχει το ηθικό ανάστημα για να διαγράψει το Σταματάκο και πολλούς άλλους γνήσιους Νεοδημοκράτες αγωνιστές. Θα μείνει στο τέλος μόνος του, μαζί με τους αποστάτες της Πολιτικής Άνοιξης και τους ΚΕΠ του Αβραμόπουλου...

ο λυκουρεντζος οφειλει να απαντησει για τον ταχυ πλουτισμο του..απο το γαλατσι στη δροσια... μη το διαγραψετε

Είναι ανώνυμη καταγγελία και αυτό προκαλεί πρόβλημα σε εμάς. Πρέπει να διαγραφεί το σχόλιο αυτό! Αν έχεις στοιχεία ενημέρωσε μας να το ψάξουμε. Admin

35 χρόνια, μια ζωή στη Νέα Δημοκρατία ο Σταματάκος και τολμάει να τον διαγράψει ο Λυκουρέντζος, γιατί στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδιασμό του Τατούλη..Την ίδια στιγμή που δίνει το χρίσμα για το Δήμο στον αντάρτη του 2006 Σμυρνιώτη...Καλά στέφανα...

η ΝΔ ειναι ενα φασιζων αντιδημοκρατικό σταλινικο αρτηριοσκληρωτικο κομμα..ο Σαμαρας τη θελει στα ποσοστα της ΠΟΛΑΝ αντε και μαζι με τη ΔΗΑΝΑ του Αντρεα να φτανει στο 10%

Ο Σταματάκος λάθος επιλογή.Το λέει όλος ο κόσμος. Και δεν θα μιλήσετε εσείς για τον Λυκουρέντζο που ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Όσο για τη ΔΗΑΝΑ,η ΔΗΑΝΑ ήταν δεξιό κόμμα όπως και η πολιτική άνοιξη. Τον Τατούλη τον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ επίσημα.Ο Σταματάκος τελείωσε για τη Νέα Δημοκρατία.Μεγάλο λάθος και του ίδιου.

Ο Τατουλης ηταν παντα στη ΝΔ δεν εφυγε ποτε...ο σταλινας ο Καραμανλης τον διεγραψε αντικαταστατικα,αντιδημοκρατικα...αλλα δεν μπορειτε να το χωνεψετε οτι ο Τατουλης ειναι αυτοφωτος,αλλωστε αποδεικνυεται απο το οτι απο το 89 μεχρι το 2007 εκλεγοταν πρωτος βουλευτης αρκαδιας με αυξανομενο αριθμο ψηφων αφηνοντας πισω το μισο υπουργικο συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ και εχοντας κοντρα τον μηχανισμο του Κομματος και αυτο αποδεικνυει οτι απευθυνοταν στη κοινωνια χωρις διακρισεις και δογματισμους.

O.k., πήραμε μία συνολική εικόνα για τον Σταματάκο. Τώρα θα μας πείτε γιατί του κοτσάρατε για φωτογραφία εκείνη του Λάκη Τζορντανέλλι;

Κύριοι η αυθεντική Νέα Δημοκρατία μετοικισε στήν "Νέα Πελοποννησο", έτοιμη για να παραξει λαϊκό πλούτο, ως ήθείστε . Οι πραγματικοί γυρολογοι εισέβαλαν στο κόμμα ως ίωση που κλείνει τον κύκλο της.

ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΕΠ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ".

Έχει πολύ πλάκα να μιλά ο Τατούλης του ΠΑΣΟΚ για γυρολόγους της πολιτικής!΄ Ο άνθρωπος είναι τσιγγάνος της πολιτικής, όπου γης και πατρις!

Οι εκλογές κερδίζονται με γίγαντες των πεζοδρομίων!

Δηλαδή εμείς του ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας Νέα Πελοπόνησσο ψηφίζουμε την πραγματική Νέα Δημοκρατία;;; Πως το σκέφτηκες αυτό ρε Ρέππα; Μόνο ο Οδυσσέας στάθηκε στο ύψος του!

οι ιδεες πεθαινουν μονο οταν σταματησεις να αγωνιζεσαι για αυτες...το οτι ο Πετρος προερχεται απο άλλο χωρο αποτελει αποδειξη οτι ιδεες του μετεξελισσονται εμπλουτιζονται ως αποτελεσμα μια διαρκους αμφισβητησης των απολυτων αληθειων..της ακαμπτης ιδεολογικης τοποθετησης..Ωστοσο υπαρχουν πάγιες αρχες οι οποιες εχουν εγγραφει στην πολιτικη του συγκροτηση λογω της προελευσης του,οπως η προσιλωση του στον πολιτικο φιλελευθερισμο.Τωρα για το ποιοι ειναι οι γυρολογοι της πολιτικης να στρεψετε τα βλεμματα σας σε αυτους που παρεισφρυσαν στο κομμα σας σαν τρωκτικα με ιδιοτελης σκοπους και πραξεις και καταφεραν να πλουτισουν να ασελγησουν πανω στο δημοσιο συμφερον.

Οι ιδεές Τατούλη μετεξελίσσονται σαν τρανσφόρμερ! Ντόρος να γίνεται να κάνουμε το πούρο μας και δώθε πάνε οι άλλοι! Το πείραμα Ρέππα δείχνει μεγάλη ασέβεια στην ισορία της Δημοκρατικής Παράταξης!Δεν θα γίνουμε νεοφιλελεύθεροι γιατί κάποιοι θέλουν να πνίξουν τα νέα στελέχη του κινήματος πίσω από Σταματάκους!

παρενθεση:εδω ο προεδρος σου ισχυριζεται οτι ειναι "σοσιαλιστης"...μαλλον βαρβαρος ειναι... φιλε ανωνυμε, νομιζω πως αδυνατεις να συλλαβεις το ποιος ειναι νεοφιλελευθερος ή οχι..ο πετρος απλα ειναι φιλελευθερος...κεντρογενης..αλλωστε το κομμα σου,της δημοκρατικης παραταξης ταχα ειναι αυτο που εχει βυθισει τον ελληνικο λαο στην απελπισια χωρις να εχει δημοκρατικη νομιμοποιηση αθετοντας τις προεκλογικες του δεσμευσεις.ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ....

Με την σημαία του κόματος του φίλου κατεβαίνει ο εργοδότης σου κύριε malcomx. Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο!Εξάλλου οι ιδέες Τατούλη δεν άλλαξαν ποτέ: λαϊκισμός το 1989, λαϊκισμόςτο 2004, λαϊκισμόςτο 2009, λαϊκισμός το 2010! Αλήθεια με τι θράσος ζητάτε τις ψήφους από ένα κόμα που "πολεμάτε";

Σελίδες