Τζίμης Κουστένης: Θέλουμε να κάνουμε restart

Τζίμης Κουστένης: Θέλουμε να κάνουμε restart

Νοέμβριος 10, 2017 - 21:00
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού Τζίμης Κουστένης μίλησε στο arcadikosbc.gr για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ με την Καρδίτσα δίνοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα στον φίλιθλο κόσμο της ομάδας και ανέφερε τα εξής:

Για τον αγώνα με την Καρδίτσα: "Το παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι κομβικής σημασίας διότι είναι στην έδρα μας. Μετά το χαμένο αγώνα με την ΑΕΛ δεν θέλουμε να έχουμε άλλη απώλεια στο γήπεδο μας. Το δεκαπενθήμερο αυτό της διακοπής μας έδωσε την δυνατότητα να ενσωματωθούν τα παιδιά που είχαν μείνει πίσω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που δεξ μπορούσαμε να κάνουμε λόγω της πλημμελούς προετοιμασίας.

Κόντρα στην Καρδίτσα θέλουμε να κάνουμε restart ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μη ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική και αυτό είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μας. Θα παίξουμε για την νίκη και για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο".

Το μήνυμα προς τον κόσμο του Αρκαδικού: "Θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με την απόδοση μας και την νίκη. Η παρουσία του κόσμου και η στήριξη του είναι πολύ σημαντική για τους παίχτες και για όλη την ομάδα έτσι ώστε να φθάσουμε στην νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.