Τζάμπολ στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Τζάμπολ στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Οκτώβριος 20, 2017 - 09:46
0 σχόλια

Το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για το νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου με την πρεμιέρα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και 1 την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με τις δύο ομάδες της Τρίπολης τους Δρομείς και τον Απόλλωνα να αγωνίζονται εκτός έδρας.

Συνολικά η Αρκαδία έχει 4 εκπροσώπους στην μεγάλη κατηγορία αφού εκτός από τους Δρομείς και τον Απόλλωνα Τρίπολης είναι ο Πελασγός και ο Πολύβιος από την Μεγαλόπολη που ξεκινούν εντός έδρας τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Δρομείς έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, ο Πελαγσός θα ψάξει μια ανάλογη πορεία με την περσινή, ο Απόλλωνας Τρίπολης την παραμονή του στην κατηγορία και ο Πολύβιος στην επιστροφή του στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και αυτός την εξασφάλιση της γρήγορης σωτηρίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Σάββατο (21/10)

(18:00) ΑΕ Σπάρτης - Σύλλογος Δρομέων

(18:00) ΑΕΜ Πολύβιος - ΓΣ Μεσσήνης

(20:00) Σπαρτιατικός ΓΣ - ΑΣ Απόλλωνας Τρίπολης

(20:00) ΚΟΜ Πελασγός - ΑΣ Λακωνικός Κρόνος

(20:00) ΑΟ Θουρίας - ΣΠΟΚ Ευκλής

Κυριακή (22/10)

(20:00) ΣΑΚ Άτλας - ΣΚ Καλαμάτα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.