Τσουχτερό κρύο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρώτες μέρες του 2015

Τσουχτερό κρύο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρώτες μέρες του 2015

Δεκέμβριος 31, 2014 - 10:58
0 σχόλια

Ο καιρός στην Τρίπολη τις επτά ημέρες

Τσουχτερό κρύο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες φέρνουν οι πρώτες μέρες του χρόνου για την πόλη της Τρίπολης.

ΕΛΛΑΔΑ: Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αύριο Πρωτοχρονιά στα δυτικά και στα βόρεια της χώρας θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες., με ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και στην Εύβοια, νεφώσεις με παροδική χιονόπτωση. Στη νότια νησιωτική χώρα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά ΝΔ 6-7 Μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές ΒΑ 6-7, στο Αιγαίο 8-9 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή, και παγετός θα εμφανιστεί στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΠΟΛΗ:

Σήμερα 31/12, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 Μποφόρ.

Αύριο 1/1/15 το θερμόμετρο θα αγγίζει τους -6 βαθμούς Κ., και αναμένεται ασθενής χιονόπτωση.

Η πιο κρύα μέρα της εβδομάδας θα είναι η δεύτερη μέρα του χρόνου, όπου η μέγιστη θερμοκρασία για την Τρίπολη θα φθάσει στον 1 βαθμό και η μικρότερη στους -11 βαθμούς Κελσίου.

Από τις 3 του Ιανουαρίου αναμένεται να σταματήσει η χιονόπτωση, την οποία θα διαδεχθεί η αραιή συννεφιά, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως -7 βαθμούς Κελσίου.

Στις 4/1 η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στους 9 βαθμούς, ενώ θα έχει συννεφιά.

Για τις 5/1 η πρόγνωση αναφέρει νέα πτώση της θερμοκρασίας στους -2, με ισχυρές βροχές και πιθανές χιονοπτώσεις.

Στις 6/1, τέλος, αναμένεται κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, που θα κυμανθεί από 0 έως -7 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα χιονίσει.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού, να ντύνεστε ζεστά και προσοχή στις μετακινήσεις σας!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.