Τσίπρας - Στάικος σε συνάντηση για τα μικρά οινοποιεία με... άρωμα Αρκαδίας

Τσίπρας - Στάικος σε συνάντηση για τα μικρά οινοποιεία με... άρωμα Αρκαδίας

Ιούνιος 02, 2020 - 19:16
0 σχόλια

Σε συνάντηση του ΔΣ του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιείων Ελλάδος βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Χρήστος Στάικος. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Κατερίνα Μποσινάκη, του αρκαδικού οινοποιείου Μποσινάκη.

Ο κ. Στάικος σημειώνει:

Τα ελληνικά κρασιά βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα τους και κερδίζουν χώρο και αξία και σε διεθνές επίπεδο. Την προηγούμενη περίοδο, και μέσω του οργανισμού εξωστρέφειας Enterprise Greece, συμβάλλαμε στην προώθηση των εξαγωγών τους.

Είναι ένας σημαντικός κλάδος με πολλούς εργαζόμενους, αγρότες και επιχειρηματίες και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο χρειάζονται στήριξη ώστε να μείνουν όρθιοι.

Με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη, στη συνάντηση με το ΔΣ του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιείων Ελλάδος στα Σπάτα, που συμμετείχε και η Κατερίνα Μποσινάκη της @bosinakiswinery από την Αρκαδία.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.