Τσίπρας: Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών

Τσίπρας: Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών

Μάρτιος 31, 2023 - 13:18
62 σχόλια

Φωτογραφία syriza.gr

Περιοδεία στην αγορά του Άργους πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες για την κατάσταση στην αγορά, την ακρίβεια, τη συσσώρευση χρεών και τη δραματική μείωση των εισοδημάτων.

Μετά την περιοδεία του στην αγορά του Άργους ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Η κυβέρνηση, οι υπουργοί της και ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα, τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Δεν νοιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα.

Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά. Το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα. Το αίσθημα ανασφάλειας, αβεβαιότητας κυριαρχεί στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η πλειοψηφία των πολιτών πια καταλαβαίνει ότι το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Θα συνεχίσουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε; Και η προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση. Πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα ένα σχέδιο, ώστε να έχουμε αύξηση μισθών , μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό κοινωνικό κράτος, αποτελεσματικό, δίπλα στον πολίτη. Με ένα νέο ΕΣΥ, με ασφάλεια και προστασία για όλους, Και με περισσότερη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη παντού.

Αυτό είναι το σύνθημά μας. Αυτό είναι το όραμά μας. Και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε σύντομη ομιλία σε πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην αγορά του Άργους για να τον υποδεχθεί:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και την υποδοχή σας. Και θέλω να πω ότι ανεξαρτήτως του τι λένε και τι γράφουν οι μετρήσεις, εγώ βλέπω την μοναδική μέτρηση, που είναι η επαφή με τον κόσμο. Και ο κόσμος πια λέει ένα πράγμα. Λέει ως εδώ!

Και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με αριστερά, ούτε με δεξιά, ούτε με κέντρο. Έχει να κάνει με τη ζωή μας και με την καθημερινότητά μας. Την αδικία δεν την ανέχεται, ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος. Άρα λοιπόν ο στόχος μας πρέπει να είναι να δημιουργήσουμε εκείνη την ελπίδα, που λείπει από την μεγάλη πλειοψηφία, ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ότι μπορούμε με εντιμότητα, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο, με δικαιοσύνη, περισσότερη δικαιοσύνη.

Καταλαβαίνω ότι αυτό το συναίσθημα που επικρατεί σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι ένα συναίσθημα που λέει “Φτάνει πια. Ως εδώ”. Γιατί; Γιατί βλέπουμε ότι η ζωή μας γίνεται μέρα με τη μέρα δυσκολότερη, ότι η μεγάλη πλειοψηφία δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα. Το εισόδημα σώνεται στην τρίτη εβδομάδα. Οι τιμές έχουν ανέβει στο θεό. Αυξήσεις στο ρεύμα, στο σούπερ μάρκετ, αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης.

Μας έλεγαν ότι η κρίση είναι εισαγόμενη. Ναι, αλλά η αισχροκέρδεια δεν είναι εισαγόμενη, είναι ελληνική. Διότι, σε όλη την Ευρώπη υπάρχει η κρίση της ακρίβειας, αλλά μονάχα η Ελλάδα είναι πρώτη στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στην χονδρική σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε την ακριβότερη βενζίνη σε όλη την Ευρώπη και έχουμε τις υψηλότερες τιμές στο σούπερ μάρκετ, την ίδια στιγμή που έχουμε τους χαμηλότερους μισθούς, με εξαίρεση τη Βουλγαρία.

Άρα λοιπόν, αυτό το οποίο πιστεύω απαιτεί σήμερα η ελληνική κοινωνία – αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι – όλοι, σας το λέω με έμφαση αυτό, αυτό που απαιτεί είναι περισσότερη δικαιοσύνη. Και εμείς λέμε ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια ουσιαστική αλλαγή, όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. Μια αλλαγή στην καθημερινότητα, στη ζωή μας. Η πολιτική αλλαγή θα πρέπει να συνάδει με μια μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών.

Πολιτική αλλαγή θα έρθει μονάχα αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος. Και το ξέρουν όλοι αυτό. Και ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κράτος. Όχι ένα κράτος που είναι φόβητρο για τον πολίτη, όχι ένα κράτος που γεμίζει ανασφάλεια διότι είναι απαξιωμένο. Και δυστυχώς το είδαμε αυτό με τον πιο τραγικό τρόπο στα Τέμπη. Αλλά ένα κράτος που θα είναι δίπλα στον πολίτη, με ένα ισχυρό σύστημα Υγείας, ώστε όταν βρεθούμε στην ανάγκη να έχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης, και προοπτική για τους νέους ανθρώπους. Που είναι το μέλλον αυτό του τόπου. Ένα μέλλον που δυστυχώς το απαξιώνουμε διαρκώς.

Λέτε να λογοδοτήσουν. Οι πολιτικοί λογοδοτούν στην κάλπη και αυτοί που θα τους κρίνουν είστε εσείς. Είναι οι πολίτες που θα δώσουν την ετυμηγορία τους. Τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί. Θα δώσουμε την δυνατότητα όμως, και ερχόμαστε την επόμενη ημέρα για να χτίσουμε , να οικοδομήσουμε. Όχι για να εκδικηθούμε. Αλλά για να βάλουμε κανόνες. Κανόνες ισονομίας, κανόνες αξιοκρατίας , κανόνες λογοδοσίας. Σε αυτό το πελατειακό, ρουσφετολογικό κράτος που χτίσανε 40 χρόνια. Σε αυτό το κράτος και σε αυτό το πολιτικό σκηνικό της οικογενειοκρατίας. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι κυβερνάνε, οι ίδιες οικογένειες.

Εμείς θα έρθουμε να δώσουμε μια προοπτική ισονομίας, αξιοκρατίας, λογοδοσίας. Αυτό είναι το δικό μας σχέδιο. Και βεβαίως, όταν λέμε δικαιοσύνη παντού εννοούμε και δικαιοσύνη στη Δικαιοσύνη. Και στην Δικαιοσύνη θέλουμε δικαιοσύνη.»

Ειδήσεις: 

62 Σχόλια

Μοιραζει σανο ο αλ6ς και ξεχασαμε το μνημονιο που μας φορεσε το κλεισιμο των τραπεζων τις αυξησεις που μας κουτουπωσε και φυσικα το Δημοκρατικο μας στο Δημοψηφισμα.Ποσο χρυσοψαρα ειμαστε ,οχι το ενφια θα καταργησει αλλα θα το φουσκωσει και αλλο ο Τσιμπλας.

Αυτός νομίζει ότι ο λαός τρώει ακόμα κουτόχορτο και σανό που του σέρβιρε για 5 χρόνια ! Φίλε θα εκπλαγείς δυσάρεστα στις εκλογές , θυμήσου το !

Τι είπε ότι σημαίνει ψήφος στον ΣΥΡΙΖα ;;; Για ξαναπέστο παλικάρι για να γελάσουμε λιγάκι .....

@13:42 - Τον ΕΝΦΙΑ τον είχε καταργήσει στις προηγούμενες εκλογές. Τώρα θα αυξήσει τους μισθούς, θα μειώσει τις τιμές των προϊόντων και θα μας ρυθμίσει τα χρέη...

Για πες Αλέξη τη άλλο θα κανείς ;Σε πιστεύουμε ..,

Ψυχραιμία παιδάκια. Χρειάζεστε αποθέματα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Εκτός αν πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις (χα,χα,χα)

Είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας θα κουρεψει τα δάνεια της ΝΔ (400 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ);; Γιατί πρόκειται να τα εξοφλήσουν το 2150 μ.χ.) Επίσης μάλλον θα κουρεψει και τα δάνεια των υπουργών (12 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ). Ξυπνάτε ραγιάδες,το φαγοπότι πάει σύννεφο!!

Τσίπρα την αύξηση μισθού θα την βάλεις από την τσέπη σου;

Φόρο στις τράπεζες είπε χθές... πάλι θέλει μνημόνιο;;;; capital controls;;; Με ένα νόμο και ένα άρθρο;; Δημοψήφισμα;;; Το νταούλι το ίδιο το παλιό θα χρησιμοποιηθεί ή θα χτυπήσεις άλλο;;;;

Το νου σου εσύ Κακομοίρη μη πειράξει τις τράπεζες πού ρουφάνε αίμα. Τι σέ νοιάζει, έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω να έχεις ούτε ένα ευρώ μέσα. Τι σημαίνει ακριβώς το capital control ξέρεις ή κάνεις ότι ξέρεις;;

Όποιος έχει κάποιο Χωραφάκι καί θέλει να βάλει φράχτη, στο Μαξίμου. Εκεί κλείνονται οι.... δουλειές. Όλη η ιστορία γίνεται γιατί 35 χιλιόμετρα είναι καλή μπάζα για τους γνωστούς εργολάβους που υπόγραψαν τη δουλειά. Ε,ρε μασες που θα πέσουν

Άρχισε η προεκλογική περίοδος και έπεσαν οι μάσκες αμέσως. Αναγγελία φόρων. Σε γονικές παροχές, αύξηση μερισμάτων, αλλοπρόσαλλές εξαγγελίες για 5% πλαφόν (!!!) σε κέρδη εταιρειών και διάφορά άλλα τραγελαφικά. Ο άσσος στο μανίκι είναι ο Βαρουφάκης πάλι στην κυβέρνηση. Ο "αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες". Πως το είπε το Ποπάκι; Έλα με φόρα...

Άσε την τρομοκρατία με φόρους καί τέτοια ανοητε και μάθε ότι οι τράπεζες ανήκουν στην ΕΚΤ και τις έκλεισε ο Ντραγκι. Ο Βαρουφάκης ποτέ δεν είπε "έκλεισα τίς τράπεζες" ΕΝΤΆΞΕΙ;;;

Ανοητε, ρίξε επ ευκαιρία μία ματιά στο βιογραφικό του Βαρουφάκη, να πάθεις την πλάκα σου (αν καί πιστεύω ότι το έχεις δει).

Παγετώνα το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ; Για πες αλεύρι , ο σφαγέας των συνταξιούχων Κατρούγκαλος σε γυρεύει και οι 19 αυξήσεις φόρων που έβαλες σε όλη τη μεσαία τάξη την οποία εξαθλίωσες . Τί όχι ;

12.04 Ποιος είναι ο σφαγέας των συνταξιούχων ρε ρετάλι; Ο Κατρούγλαλος; Μήπως είναι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που πετσόκοψαν το 2012 κύριες και επικουρικές; Καραγκιόζηδες που νομίζετε ότι μασάμε σανό επειδή εσείς τον καταπίνετε αμάσητο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ -ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ --ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ --ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ --ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ "ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ" --Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ --ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ --ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ , ΜΠΑΛΑΦΕΣ , ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ, ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ --ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ --ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ --ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Έχετε πολύ πλάκα όλοι σας. Ιδιαίτερα ο ανδρουλακης που μάλλον το παιδί ανήκει στην κατηγορία του Βελοπουλου. Κρίμα γιατί στην αρχή αλλιώς φαίνονταν. Να μην ξεχάσουμε και την Καϊλή έτσι… ακόμα μέσα την έχουν … και ακόμα ερευνάται η συσχέτιση Ανδρουλακη- Καιλης κτλ.

Ετοιμάζεται dream team κυβέρνηση. Βαρουφάκης (οικονομικών), Μιθριδάτης (παιδείας και πολιτισμού πακέτο), Δραγασάκης (φόρων και πάλι φόρων), Τζάκρη (πλαφόν 5% στα κέρδη) και περιμένουμε και την μεγάλη επιστροφή, το come back έκπληξη, τον Παύλο Χαϊκάλη στο υπουργείο Αστρολογίας. Σε άλλα νέα η ανάλγητη κυβέρνηση των φιλελεύθερων έριξε την ανεργία τον Ιανουάριου 2023 στο 10,3%. Η χαμηλότερη ανεργία στην χώρα από το 2010!!!

Παύλο παντογνώστη ξέχασες να γραψεις ότι θα έχουμε Αδωνη υπουργό εσωτερικών με Τζάκρη υφυπουργό ,Θανασακη υπουργό υγείας με Πολατση υφυπουργό ,και Τασια υπουργό με Μηταρακη υφυπουργό μεταναστευσης για αυτό κόβονται να πάρουν από 25% το κάθε κόμμα για να συγκυβερνήσουν .Τώρα όλα τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε.

Αν με όλες αυτές τις μπαρουφες πιστεύετε ότι θα εκφοβισετε, θα τρομοκρατήστε,θα επηρεασετε, θα προβληματισετε έστω καί στο παραμικρό, σάς λέω ότι πετυχαίνετε το αντίθετο, άλλωστε μην μπαίνετε στον κόπο αφού έχετε σίγουρη αυτοδυναμία....... γιατί χτυπιεστε;; ΓΙΑΤΙ;;

Τελικά θα κατέβει ο Καραμανλής στις Σέρρες;; Γιατί μάλλον θα τον βάλει σε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Καί μετά την..... αυτοδυναμία θα τόν βάλει υπουργό μεταφορών.Μια πείρα την έχει!

Τελικά θα κατέβει ο Καραμανλής στις Σέρρες;; Γιατί μάλλον θα τον βάλει σε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Καί μετά την..... αυτοδυναμία θα τόν βάλει υπουργό μεταφορών.Μια πείρα την έχει!

Ρε σύ Χριστοφοράκο, πως σε λένε τέλος πάντων, άν είχαμε στην Αρκαδία δύο -τρεις Μιθριδάτηδες, καλύτερα θα τα κάνανε από τούς.... γιατρούς.

Μας λείπει ένας για το οικονομίας. Μήπως να παίρναμε δανεικό τον ΠΑΤΣΗ;;

Πωπωπω τρικυμία έν κρανίω οι ζαιοι… δεν τους βγαίνει τίποτα. Πήραν και τον Μιθριδάτη και είναι αυτός που έλεγε κάτι σεξιστικά για τις γυναίκες. Πάλι καλά θα πάρει τους ψήφους τους Πακιστανών και λοιπών Ασιατών αφού τους υποσχέθηκε ότι θα ρίξει το τείχος στον Έβρο. Η Δεύτερη φορά θα είναι ….. οδοστρωτήρας μου φαίνεται. Είναι επικίνδυνοι και το ζήσαμε 5 χρόνια. Κρίμα δεν είναι να το ξέναπεράσουμε πάλι; Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ζουν με τα επιδόματα και θέλουν να πάνε ενα βήμα παρακάτω την ζωή τους.

Να διορθώσουμε το "ελπίζω" τυπογραφικό και ουχί Γκεμπελικό λάθος του 10,8% ανεργίας και όχι 10,3%. Επίσης να ενημερώσουμε ότι είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέσο όρο ανεργίας της μαμάς ΕΕ, που είναι 6,1%. Τέλος, να διευκρινιστεί ότι η ανεργία έπεσε περίπου 7 μονάδες (επί τοις εκατό) από το 2019 εως σήμερα, όσες ακριβώς είχε πέσει και το διάστημα 2015-2019 (από 24 στο 17). Επομένως στατιστικά οι 2 κυβερνήσεις είχαν τα ίδια "αποτελέσματα". Απλά η μία δρούσε σε περιβάλλον μνημονίων σκληρών ενώ η άλλη όχι ...

Επίσης, επειδή κάποιοι "φοβήθηκαν" από το "πλαφόν", το μόνο πλαφόν που εγώ θυμάμαι να τέθηκε τα τελευταία χρόνια είναι στα καυσόξυλα και το πέλλετ, το οποίο το επέβαλλε η Τζάκρη ή κάνω λάθος;

@μπεκατσό - To 10,3% είναι το τελικό και αναθεωρημένο προς τα κάτω για τον Ιανουάριο 2023 (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ/EUROSTAT). Το 10,3% είναι 68.8% μεγαλύτερο από το 6.1%. Όταν ο Σύριζα παρέδωσε ανεργία 17%, στην Ε.Ε. η ανεργία ήταν στο 7,1%. 239% υψηλότερη. Επίσης αν είχες οποιαδήποτε επαφή με την πραγματική οικονομία θα ήξερες ότι δεν έχει την ίδια βαρύτητα η ποσοστιαία μείωση της ανεργίας όσο συμπιέζεται προς τα κάτω. Το να πάει η ανεργία από το 10% στο 3% είναι απίστευτα δύσκολο σε σχέση με το 17 προς 10, όπως και αυτό είναι πολύ δυσκολότερο από το 24 προς 17.

@μπεκατσό - Διαβάζω όμως και την απίστευτη παπάτζα ότι ο Σύριζα είχε μνημόνια ενώ η Ν.Δ. βρήκε ροδοπέταλα. Δεν είχε 2,5 χρόνια ΠΑΝΔΗΜΙΑ που ήταν όλα κλειστά, που ήταν όλος ο πλανήτης κλειστός. Όλοι θυμόμαστε πόσα μαγαζιά άνοιξαν μέσα στην πανδημία. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε στον Σύριζα; Πας με τα καλά σου; Η Ν.Δ. κατέβασε την ανεργία στο 10,3% ενώ έφαγε στην μάπα την μεγαλύτερη οικονομική κρίση του ΠΛΑΝΗΤΗ, όχι της χώρας. Λουκέτο ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όχι μόνο στην Ελλάδα, παντού. Γονάτισε η παγκόσμια οικονομία. Σε αυτό το περιβάλλον πήγε η ανεργία στο 10,3%. Ήδη ανακοινώνουν φόρους από τον Σύριζα.

@08:41 - Ξέχασες και ένα πλαφόν στις αναλήψεις από τις τράπεζες. Λεπτομέρειες...

ναι Παυλο το πλαφον ο Τσιπρας το επεβαλε, δεν του το επεβαλαν πλαγιως αλλοι. δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, να κανετε προπαγανδα ή οντως να μην θυμαστε/γνωριζετε.

10:22 το θέμα είναι ποιος μας έφερε στην ανάγκη του να μπει το πλαφόν . Έσπασε ρεκόρ Γκίνες σε 5 μήνες “διαπραγματεύσεων” .

Ας βγει ένας ζαίος από τους 2-3 που σχολιάζουν εδώ κ να μας κάνει μια εκτίμηση. Πόσο κοστίζει για να χτιστεί μια βίλα σαν αυτή του Ραγκούση. Υπερ-πολυτελής κατοικία 400μ2 με πισίνα, ιδιόκτητο γήπεδο τένις/ποδοσφαίρου. 150.000€, 300.000€, 450.000€, 500.000€, 1.500.000€; Ρωτάω από περιέργεια. Γιατί αν είναι με 200.000€ να χτίζεις τέτοιο σπίτι και να το νοικιάζεις 14.700€ την εβδομάδα το καλοκαίρι, τότε να πάω και εγώ να επενδύσω. Πιθανότατα όπως λέει και ο μπεκατσοκυνηγός να μην είμαι τόσο έξυπνος όπως ο Ραγκούσης και ο Τσίπρας. Σωστό. Μπορεί όμως να είναι κάποιος συμπολίτης μας. Διαφωτίστε μας.

Έχεις διαβάσει το βιογραφικό του Βαρουφάκη;; Όλοι οι υπόλοιποι είναι μία τρίχα από τα...... μαλλιά του.

Ανοητε, άστα αυτά είπαμε αλλού, το ζαβο έχει 33 ακίνητα, μάλιστα το ένα έχει 7 καμπινεδες (τρων καί πίνουν οι μπινεδες)

Θυμάμαι τον Μητσοτο να λέει ακριβώς: "δεν θέλουμε τείχη καί φράχτες". " η ελληνική κοινωνία πρέπει να μπολιαστει με τούς μετανάστες" επί λέξει. ε,ρε δούλεμα πού πέφτει.

Ο κουλής γεννήθηκε πλούσιος και ποτέ δεν το έκρυψε. Ούτε έχει ανάγκη την πολιτική για ζήσει. Άλλοι χτίζουν βίλες εκατομμυρίων με δάνεια για τρίτεκνους..κορόιδα ζαιοι…. Επίσης ο Γιανης και χίλια πτυχία να έχει, αν δεν αλλάξει μυαλό , δεν σώζεται η μύτη του( πάλι θα της ξαναφάει)

18:33 @ Επειδή τρως αμάσητο το σανό που σου πασάρει η κουμουνδούρου, σε πληροφορώ ότι με τον αισχρό και βάρβαρο νόμο του Καρούμπαλου εφευρέθηκε και θεσπίστηκε προσωπική διαφορά στις συντάξεις τέτοια που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των συνταξιούχων δεν θα πάρουν αύξηση, μέχρι που να πάνε ''διακοπές'' στην ....Αγία Τριάδα !!! Το κατάλαβες βούρλο ή να στο ξαναπώ με πιο απλά λόγια ;;;

11:46 αφου εχουν παραδεχθει οτι αυτα μας τα εκαναν για παραδειγματισμο, πλακα μας κανεις; ειχε ολο το συστημα απεναντι του. μας εκβιαζαν οι αγαπητοι μας εταιροι βρε μεγαλοι πατριωτες και ο αλλος ελεγε βαστα Γερουν. συνελθετε που θα συζηταμε τα αυτονοητα με την αμνησια στην οποια αυτοϋποβαλλεστε καθε φορα βρε. κρατηστε την για το συννεφακι σας και μονο. και το 18% που δινουν οι πραγματικες δημοσκοπησεις στον κυβερνητικο θιασο πολυ ειναι.

10:02 @ Παύλε ακου: κοστίζει πολύ λιγότερα από τις σπουδές μονο της θυγατέρας του Kούλη στο Yale! (700.000 !!!!) Βαλε και Χ3 τεκνα και λογαριασε....

Χαίρομαι που επιτέλους κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι το να πετάς ένα αριθμό ή ένα ποσοστό, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ντροπή πάντως το σχόλιο για "πλαφόν" στις αναλήψεις, "δεν σου αξίζει". Ξέρεις ότι δεν το επέβαλλε η κυβέρνηση αλλά η ΕΚΤ. Ντάξει, κυκλοφορούν και άλλοι που δεν ξέρουν που τους παν τα 4, εσύ τουλάχιστο παίρνεις χαρτάκια και κάτι σκαμπάζεις. Τες πα.... Ώστε 2,5 χρόνια είχαμε λουκέτο ΣΕ ΟΛΑ ε; Καλά, εμείς που ήμασταν;

16:40-@SNIPER@ Είσαι όχι μόνο αγράμματος & άνεργος που ζει στα 48 ακόμη με τους γονείς του αλλά το χειρότερο από όλα Συντροφακι της συμφοράς είναι ότι δεν έχεις καταλάβει ακόμα και τώρα ότι ο COVID-19 & παραλλαγές άρχισαν την εισβολή τον Νοέμβριο του 2019 και η κατάσταση ανάγκης παγκοσμίως άρχισε να ομαλοποιείται από τον Δεκέμβριο του 2022--== 47 μήνες Αγράμματο Συντροφακι της Μπανανίας Νοτίου Ευρώπης<<<<<<<<<<<

Άστα αυτά, όλη η οικογένεια πλούτισε καί πλουτίζει από την πολιτική. Όλο το Μητσοτακαιικο. ΈΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;;

Για ποια ανεργία τακωνεστε ηλιθι@ όλοι σας? εφυγε ο κόσμος..πήγε έξω και η υπογεννητικότητα καλπαζει και εσείς κουνατε ακόμα σημαίες...κοιταξτε γυρω σας

Ανοητε, ο Βαρουφάκης δεν έχει πτυχία. Είναι αυτός που διδάσκει καί δίνει πτυχία. Ανοητε, χάρηκες πού τόν χτύπησαν αλήτες, αυτό είναι το επίπεδο σου;

Σελίδες