Τσίπρας: Ο λαός μάς έδωσε εντολή για κυβέρνηση τετραετίας

Τσίπρας: Ο λαός μάς έδωσε εντολή για κυβέρνηση τετραετίας

Σεπτέμβριος 20, 2015 - 23:04
0 σχόλια

Φανερά ενθουσιασμένος, και μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την εντολή τετραετίας που του έδωσε ο ελληνικός λαός στην πρώτη του δήλωση μετά την ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγάλη και καθαρή νίκη. Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη και νιώθω δικαιωμένος γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή εντολή για να παλέψουμε και να σηκώσουμε ψηλά την περηφάνια του λαού μας, να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από εφτά μήνες, και καταφέραμε η ελληνική σημαία να κυματίζει στις μεγάλες πλατείες όλης της Ευρώπης. Η Ελλάδα είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας. Η εντολή που πήραμε, είναι εντολή τετραετίας. Θέλω να ευχαριστήσω τις νέες και τους νέους, 

ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, 

απέδειξε ότι έχει δεσμούς με τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου».

«Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος, προοπτική. Η ανάπτυξη στην οποία θα επιστρέψουμε, πρέπι να έχει κοινωνικό πρόσημο. Η εντολή που μας έδωσε, είναι μια κρυστάλλινη εντολή να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα και το καθεστώς της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Θα κριθούμε από αύριο κιόλας, ξεμπερδεύουμε με το παλιό», υπογράμμισε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά στον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διότι αύριο θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από εφτά μήνες. Θα γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν θα είναι ίδια, ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε στο βήμα τον κ. Καμμένο, και τον αγκάλιασε θερμά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.