Τσίπρας από Χανιά: Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια

Τσίπρας από Χανιά: Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια

Ιούνιος 20, 2023 - 17:00
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα Χανίων αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά.

«Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΗ έχει μια διοίκηση που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη. Η ΔΕΗ πρωταγωνιστεί ως λαγός στην κούρσα της αισχροκέρδειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια, να ξαναποκτήσει το Δ γιατί έχει χάσει το Δ, πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποκτήσει ξανά την πλειοψηφία των μετοχών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενους στους εργαζομένους του εργοστασίου, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία θέση εργασίας όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευσαν οι πρώην υπουργοί Ευάγγελος Αποστολάκης, Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Στέφανος Κασσελάκης και οι υποψήφιοι Βουλευτές Χανίων Γιώργος Πετράκης, Κατερίνα Μανιμανάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Μάγκυ Αρσενίδη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.