Τσιώλης: "Κύπελλο και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Τσιώλης: "Κύπελλο και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Μάιος 03, 2013 - 18:26
3 σχόλια

Το καλύτερο σεβνάριο και αυτό που ονειρεύονται άπαντες στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολής, είναι να βγει η ομάδα στο τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό θέλει και ο Σάκης Τσιώλης όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Αποψη".

 

-Μετά από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πώς αισθάνεστε με αυτή τη μεγάλη επιτυχία, με δεδομένο ότι είστε σε μια ομάδα από μικρή επαρχιακή πόλη;

«Το ότι βρίσκομαι σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είναι το ένα θέμα. Ως ομάδα, ωστόσο, ο Αστέρας έχει πολλές προοπτικές για να μεγαλώσει περαιτέρω. Αισθάνομαι περηφάνια και ικανοποίηση για τη δουλειά που κάνω στην Τρίπολη. Μια πόλη ζει με χαρά και όλοι οι φίλοι της ομάδας είναι επίσης περήφανοι. Είναι πολύ σημαντικό και πολύ σπουδαίο αυτό για εμένα».

Περισσότερα ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ξέχασες και τη Μόνικα Μπελούτσι

Πω πω, τι χιούμορ είναι αυτό, δεν σταμάτησα να γελάω. Την Μόνικα Μπελούτσι. Μπράβο ρε 20:32 καταπληκτικός. Τέτοια θα λες και στους συμμαθητές σου στο δημοτικό και θα γελάνε όλοι.

Ωραίος Σάβ, 4 Μάιος 2013 - 11:36 νομιζεις οτι θα παρεις και το τσαμπιονς λιγκ?ετσι μιλαγανε και τα παοκια και ειδες τι παθανε?