Τσαμπούρης: «Να είμαστε έτοιμοι στην Ευρώπη»

Τσαμπούρης: «Να είμαστε έτοιμοι στην Ευρώπη»

Ιούλιος 04, 2012 - 19:56

-Ο Φραγκουλάκης στο Καρπενήσι

-Ο Χερίδης στο Τρανς Νάρβα-Ίντερ Μπακού

Ο Αστέρας συμπληρώνει επτά μέρες στο Καρπενήσι και σκληρής δουλειάς στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Μιλώντας για την μέχρι σήμερα προετοιμασία του Αστέρα ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε: «Γίνεται μία προετοιμασία, που ξεκίνησε νωρίτερα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αστέρα. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο και ιστορικό παιχνίδι του Αστέρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Γίνεται καλή δουλειά στο Καρπενήσι, ενώ μαζί μας προσαρμόζονται και τα νεαρά παιδιά που είναι μαζί μας, οι οποίοι κάνουν την πρώτη τους επαγγελματική προετοιμασία.

Πρέπει να πω ότι υπάρχει καλό και οικογενειακό κλίμα και ευελπιστούμε να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουμε στο Καρπενήσι από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια»

Ο Φραγκουλάκης στο Καρπενήσι

Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται στο Καρπενήσι με τους ρυθμούς προπόνησης να ανεβαίνουν καθημερινά. Το πρωινό πρόγραμμα είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την μικτή ομάδα της Ευρυτανίας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη είναι πώς βλέπει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του να δείχνουν ιδιαίτερη όρεξη σε όλες τις ασκήσεις του προγράμματος.

Στην αποστολή, ενσωματώθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα  του Αστέρα Μιχάλης Φραγκουλάκης που βρίσκεται πλέον στο Καρπενήσι ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα

Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Περόνε μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Χουανίτο αναμένεται να παίξει για λίγο στο απογευματινό φιλικό παιχνίδι με την Μικτή Ευρυτανίας.

Ο Χερίδης στο Τρανς Νάρβα-Ίντερ Μπακού

Τον αυριανό αγώνα της Τρανς Νάρβα με την Ίντερ Μπακού, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του EUROPA LEAGUE θα παρακολουθήσει ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη, Γιώργος Χερίδης, αφού όποια προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα είναι ο αντίπαλος του Αστέρα στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να μάθει από «πρώτο χέρι» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υποψήφιων αντιπάλων του.

Ειδήσεις: