Τατούλης
symvolo

Τρουπής: Μεγάλη ευθύνη και τιμή η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου

Τρουπής: Μεγάλη ευθύνη και τιμή η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου

Ιανουάριος 10, 2019 - 10:19
0 σχόλια

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Μπουντρούκα από το αξίωμα του Προέδρου που υπηρέτησε εδώ και 9 χρόνια.

Νέος Πρόεδρος εξελέγη, παμψηφεί από τα 20 παρόντα μέλη του ΔΣ ο  κ. Γιάννης Τρουπής.

«Μου δίνεται η ευκαιρία μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ και τους επαγγελματίες της Αρκαδίας να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη που μας άφησε ο απελθών Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, γιατί ο Γιάννης Μπουντρούκας για μένα και το ΔΣ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση μέσα στο Επιμελητήριο.

Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων, να μου δώσουν παμψηφεί το αξίωμα του Προέδρου αποτελεί μεγάλη ευθύνη και τιμή για μένα να υπηρετήσω τον Επιμελητηριακό θεσμό από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας» αναφέρει ο κ. Γιάννης Τρουπής.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.