Τρίτος ο Χάρης Καστραντάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας (pics,vid)

Τρίτος ο Χάρης Καστραντάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας (pics,vid)

Ιούλιος 02, 2023 - 15:42
0 σχόλια

Mε τον "Όρκο των Αθλητών" ξεκίνησε στις 09:00 ο Αγώνας Δρόμου Αντοχής των Ανδρών μήκους 162 χλμ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας από τον "Ομφαλό της Γης" την πόλη των Δελφών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργάνωσαν οι Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Μετά από μια αμφίρροπη μάχη και ενώ ο Καστραντάς βρισκόταν στην πρώτη θέση και ήταν πρωτοπόρος του γκρούπ κατάφερε να τερματίσει τρίτος ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. 

Ο Χάρης Καστραντάς από την Τρίπολη, αθλητής της ομάδας "Αίολος Αθηνών"  απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και ότι η προπόνηση της χρονιάς απέδωσε. Αν δεν είχε καταναλώσει όλες τις δυνάμεις του, τραβώντας το γκρουπ, ίσως να είχε καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Ο αθλητής δήλωσε ικανοποιημένος, αφού το επίπεδο του αγώνα ήταν υψηλό και συνεχάρη όλους τους συναθλητές του για τον πολύ καλό αγώνα που έδωσαν. 

Ο Γιώργος Μπούγλας του ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ & ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ επανέλαβε και φέτος τον περσινό του θρίαμβο, και διατήρησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα δρόμου Αντοχής Ανδρών!
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νίκος Δράκος από την Asd Aries και στην τρίτη ο Χάρης Καστραντάς από τον ΑΙΟΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές!

Δείτε τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της Ομοσπονδίας στο fb ΕΔΩ

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.