Τρίτες θέσεις για τις αδερφές Παπακώστα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο open u10 του ΣΑΤ

Τρίτες θέσεις για τις αδερφές Παπακώστα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο open u10 του ΣΑΤ

Δεκέμβριος 20, 2023 - 12:45
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τις αθλήτριες του ομίλου τένις, τις αδερφές Παπακώστα για την κατάκτηση των δύο τρίτων θέσεων στο πρόσφατο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών στο ΣΑ Τρίπολης.

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις οι αδελφές Παπακώστα έλαβαν μέρος σε ένα ακόμα ενωσιακό open τουρνουά και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης καταλαμβάνοντας τις τρίτες θέσεις του. Σε οκτάρι ταμπλό στην Τρίπολη οι αδελφές Παπακώστα ξεκίνησαν από το no3 (Κωνσταντίνα) και no4 (Σοφία) του κυρίως ταμπλό. Η Κωνσταντίνα αντιμετώπισε την Σπυροπούλου Σοφία του ΣΑ Τρίπολης στην 8άδα του τουρνουά, της οποίας και επικράτησε με 2-0 σετ (40,40), μπαίνοντας στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε από την συναθλήτρια της Μανιάτη στην ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σετ (42,42) κατακτώντας την 3η θέση.. Στο κάτω μέρος του ταμπλό η 8χρονη αδελφή της Σοφία κέρδισε στον πρώτο γύρο την Μαυρίδη από τον ΣΑ Τρίπολης με 2-0 σετ (40,40) και στα ημιτελικά αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ (40) της Σταματελάτου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) ηττήθηκε με ανατροπή στο tie break με σκορ 2-1 set (04, 42 7-1) κατακτώντας και αυτή με την σειρά της την 3η θέση του open.

Πολλά συγχαρητήρια και στα δύο μας κορίτσια για τις τελευταίες διακρίσεις τους σε Άργος και Τρίπολη αντίστοιχα. Τους ευχόμαστε με την νέα χρονιά να έχουν υγεία, πρόοδο στις σχολικές τους υποχρεώσεις και να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.