Τρίπολη: Πρεμιέρα για την ταινία «Αρκαδία 1900: Η Καμπανία της Ανατολής» (vid)

Τρίπολη: Πρεμιέρα για την ταινία «Αρκαδία 1900: Η Καμπανία της Ανατολής» (vid)

Απρίλιος 27, 2022 - 19:11
0 σχόλια

Συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου λίγες ώρες πριν από την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας Arcadia, ”Champagne” d’ Orient.

Στην συνέντευξη τύπου οι συντελεστές τις ταινίας κατέθεσαν τις απόψεις τους για το τι θα παρακολουθήσει ο θεατής τονίζοντας τα Αρκαδικά ιδεώδη αλλά και την έμπνευση αρμονίας που εκπέμπει η Αρκαδία και θα προβληθούν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο οραματιστής της κινηματογραφικής ταινίας Arcadia, ”Champagne” d’ Orient κ. Σπυρόπουλος ανέπτυξε τις απόψεις του για την ταινία αυτή ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή και η συγκίνηση του Αρκά ηθοποιού Γιώργου Μιχαλακόπουλου με τους Ισήδωρο και Οδυσσέα Σταμούλη να μιλούν με εξαιρετικά λόγια για τον τόπο αυτό.

Η κινηματογραφική ταινία Arcadia, ”Champagne” d’ Orient θα προβληθεί στην Τρίπολη από 28 Απριλίου έως και 4 Μαΐου 2022 στον κινηματογράφο CIΝEVILLE- 28ης Οκτωβρίου 56.

Στις 27 Απριλίου 2022 (Τετάρτη του Πάσχα) θα γίνουν δύο ειδικές προβολές για τους συντελεστές και τους υποστηρικτές της ταινίας.

Από τις 28 Απριλίου αρχίζει από το CIΝEVILLE η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους με καθημερινές προβολές.

ARCADIA, CHAMPAGNE DORIENT

Το ντοκιμαντέρ του Κώστα Σπυρόπουλου «Arcadia, Champagne d’ Orient» που προβάλλεται στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης αφηγείται την απίθανη ιστορία των αδελφών Παπανικολάου και του εκλεκτού κρασιού τους. Οινοποιία Αδερφών Παπανικολάου: Ο πατέρας αφέντης, ο οραματιστής γιος Βασίλης, ο τυχοδιώκτης αδελφός Νίκος και η μάνα-Κέρβερος. Παράγοντας αφρώδη οίνο από την Αρκαδία από το 1885, ονειρεύονται μια Καμπανία της Ανατολής. Στο σπίτι, συγκρούσεις χαρακτήρων. Έξω καραδοκούν οι αντίπαλοι που θα τους οδηγήσουν σ’ ένα τραγικό τέλος. Μια ιστορία για το κρασί και την απληστία.

Σκηνοθεσία: ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΣΕΪΡΛΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Arcadia 1900 Teaser from WorkshopDocs on Vimeo.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη τύπου για την ταινία Arcadia, ”Champagne” d’ Orient


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.