Τρίπολη: Όμορφα σχολεία αλλά δρόμοι γεμάτοι λακκούβες; (pics)

Τρίπολη: Όμορφα σχολεία αλλά δρόμοι γεμάτοι λακκούβες; (pics)

Σεπτέμβριος 14, 2022 - 09:00
0 σχόλια

Η καινούργια σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει. Οι μαθητές αρχίζουν με όρεξη το ταξίδι της μάθησης. Ο χώρος του σχολείου θα τους φιλοξενεί για πολλές ώρες καθημερινά.

Πρόσφατα είδαμε τον Δήμο Τρίπολης να προχωρεί σε ελαιοχρωματισμό της εξωτερικής επιφάνειας αρκετών σχολείων της πόλης μας, κάτι που χαρακτηρίζεται ως πολύ θετικό.

Όμορφα χρώματα διακοσμούν πλέον τους τοίχους των σχολείων, δημιουργώντας μια θετική και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Τι γίνεται όμως με τους δρόμους έξω ακριβώς από την πόρτα των σχολείων;

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η οδός Γιάννη Κολοκοτρώνη, μπροστά από την είσοδο του 1ο Δημοτικού Τρίπολης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Ο δρόμος είναι γεμάτος μπαλώματα και λακκούβες. Οι γονείς των μαθητών που έρχονται να τα παραλάβουν με τα αυτοκίνητά τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ταυτόχρονα ο συνωστισμός πολλών οχημάτων τις ώρες αιχμής όπως το πρωί και το μεσημέρι, καθιστά δύσκολη την αποφυγή των λακκούβων.

Ας γίνει προσπάθεια εκτός από την συντήρηση και επισκευή των σχολείων της περιοχής μας, να ληφθεί υπόψη και το περιβάλλον γύρω από αυτά.

Αγγελική Γεωργοπούλου

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.